Vištienos terinas su keptais briedžiukais, smidrais ir ryžių spragėsiais
Balsai: 0
Įvertinimas: 0
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Vištienos terinas su keptais briedžiukais, smidrais ir ryžių spragėsiais
Balsai: 0
Įvertinimas: 0
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Porcijos Prep Time Gaminimo laikas
2 2val. 20min
Porcijos Prep Time
2 2val.
Gaminimo laikas
20min
Gaminimo instrukcijos
  1. Į maistinę plėvelę susuktas vištienos šlauneles kepkite 64 °C temperatūroje apie 2 val. Išimkite šlauneles iš plėvelės ir apkepkite svieste iš abiejų pusių po 2 min. Atvėsinkite.
  2. Grybus apie 5 min. pakepinkite svieste su šviežiais čiobrelių lapeliais. Nuvalytus smidrus 2 min. pavirkite sūriame vandenyje.
  3. Iš smidrų, pjaustyto svogūno, baltojo vyno ir grietinėlės išvirkite tirštą padažą.
  4. Ryžius išvirkite sūdytame vandenyje, nukoškite ir išdžiovinkite. Išdžiūvusius ryžius virkite 200 °C temperatūros aliejuje, kol išsproginės.

Maistinė vertė
Vištienos terinas su keptais briedžiukais, smidrais ir ryžių spragėsiais
Vienos porcijos maistinė vertė
Kalorijos 452 Kalorijos iš riebalų 324
% Dienos norma*
Riebalai 36g 55%
Sotieji riebalai 21g 105%
Polinesotieji riebalai 2g
Mononosotieji riebalai 11g
Cholesterolis 133mg 44%
Natris 398mg 17%
Kalis 401mg 11%
Angliavandeniai 12g 4%
Skaidulinės medžiagos 2g 8%
Cukrus 3g
Protein 13g 26%
Vitaminas A 36%
Vitaminas C 14%
Kalcis 8%
Geležis 15%
* Procentinė dienos normos dalis paskaičiuota pagal dietą, kurią sudaro 2000 kalorijų dienai.

Pasidalink šiuo receptu