pieno

Špinatų pyragas

Špinatų pyragas Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti IKI parduotuvėse Špinatų pyragas Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti IKI parduotuvėse Porcijos Gaminimo laikas 8porcijos 1valanda Porcijos 8porcijos Gaminimo laikas 1valanda Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 200 g špinatų (lapų)3 vnt kiaušiniai100 g cukraus200 g pieno50 g aliejaus400 g miltų20 g vanilinio cukraus50 g sezoninių uogų (papuošimui) druska (pagal skonį) Porcijos: porcijos Ingredientai 200 g špinatų (lapų)3 vnt kiaušiniai100 g cukraus200 g pieno50 g aliejaus400 g miltų20 g vanilinio cukraus50 g sezoninių...

Skaityti daugiau

Jautienos befstrogenas su marinuotais pievagrybiais ir česnakine bulvių koše

Siūlome išbandyti Lietuvos barbekiu kepėjų asociacijos prezidento virtuvės šefo Luko Semeževičiaus pasiūlytą receptą su ekologiška jautiena. Jautienos befstrogenas su marinuotais pievagrybiais ir česnakine bulvių koše Balsai: 1 Įvertinimas: 4 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Jautienos befstrogenas su marinuotais pievagrybiais ir česnakine bulvių koše Balsai: 1 Įvertinimas: 4 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 3 Porcijos 3 Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai Befstrogenui450 g ekologiškos jautienos400 g svogūnų20 g česnakų200 g marinuotų pievagrybių200 g grietinėlės100 g grietinės50 g sviesto10 ml aliejaus5 g čiobrelių druskos maltų juodųjų pipirųGarnyrui500 g bulvių200 ml pieno200 g marinuotų agurkų Porcijos: Ingredientai Befstrogenui450...

Skaityti daugiau

Tradicinis jautienos befstrogenas su bulvių koše

Tradicinis jautienos befstrogenas su bulvių koše Balsai: 2 Įvertinimas: 4 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Tradicinis jautienos befstrogenas su bulvių koše Balsai: 2 Įvertinimas: 4 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Prep Time 3 60min Porcijos Prep Time 3 60min Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 450 g „Utenos mėsos“ buliaus mėsos befstrogenui200 g šaltai rūkytos kiaulienos šoninės,200 g svogūnų50 ml brendžio200 g grietinės500 g bulvių50 g sviesto200 ml pieno200 g marinuotų agurkėlių patiekti česnakų druskos maltų juodųjų pipirų aliejaus kepimui Porcijos: Ingredientai 450 g „Utenos mėsos“ buliaus mėsos befstrogenui200 g šaltai rūkytos kiaulienos šoninės,200 g...

Skaityti daugiau

Ant grotelių kepta, juostelėmis pjaustyta vištienos filė su perliniu kuskusu

Ant grotelių kepta, juostelėmis pjaustyta vištienos filė su perliniu kuskusu, morkų ir migdolų piurė, pastarnokų koše Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Ant grotelių kepta, juostelėmis pjaustyta vištienos filė su perliniu kuskusu, morkų ir migdolų piurė, pastarnokų koše Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 2 25 Porcijos 2 Gaminimo laikas 25 Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai Vištienai150 g vištienos filė50 g perlinio kuskuso20 g morkų20 g cukinijųMorkų ir migdolų kremui250 g morkų250 g pieno50 g grietinėlės50 g sviesto50 g migdolų miltų druskos maltų juodųjų pipirųPastarnokų kremui250...

Skaityti daugiau

Žirnelių ir mėtų spurga su vasabių majonezu ir petražolių duonos traškučiu

Žirnelių ir mėtų spurga su vasabių majonezu ir petražolių duonos traškučiu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Žirnelių ir mėtų spurga su vasabių majonezu ir petražolių duonos traškučiu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 2 Porcijos 2 Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai Žirnelių ir mėtų spurgoms1 v. š. miltų100 g sviesto200 ml pieno300 g žirnelių1 vnt. svogūno1 saujos mėtų1 vnt. kiaušinio japoniškų "Panko" džiūvesėlių druskos pipirų aliejaus kepimuiVasabių majonezui40 g kaiušinių trynių0,5 v. š. garstyčių0,5 v. š. baltojo vynoo,5 v. š. medaus Wasabi pastos100 g alyvuogių aliejaus200 g augalinio...

Skaityti daugiau
  • 1
  • 2

Partneriai

Pin It on Pinterest