svogūno

Lengva vištienos sriuba su žiediniais kopūstais ir imbierais

Lengva vištienos sriuba su žiediniais kopūstais ir imbierais Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Šiam patiekalui pagaminti rei - kalingų ingredientų galite įsigyti „Rimi“ parduotuvėse. Lengva vištienos sriuba su žiediniais kopūstais ir imbierais Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Šiam patiekalui pagaminti rei - kalingų ingredientų galite įsigyti „Rimi“ parduotuvėse. Porcijos Gaminimo laikas 5porcijos 1 valanda Porcijos 5porcijos Gaminimo laikas 1 valanda Patiekalo tipas Sriuba Ingredientai 550 g šviežių viščiukų broilerių filė gabalėlių,2 valg. šaukštų alyvuogių aliejaus1 svogūno5 česnako skiltelių,2 cm imbiero šaknies1 morkos (vidutinės)1 žiedinio kopūsto, (mažesnio)1 raudonosios...

Skaityti daugiau

Vyne troškintos jūros gėrybės su čili ir pomidorais

Rita Matusevičiūtė-Tamašauskienė   Viešbučio „Park Inn by Radisson Kaunas“ restorano „Diverso“ virtuvės šefė Rita Matusevičiūtė-Tamašauskienė pristato vyne troškintų jūros gėrybių su čili ir pomidorais receptą. Šis nesudėtingas, bet pavasariškai elegantiškas patiekalas Jus nukels į Viduržemio jūros pakrantę ir neabejotinai atgaivins atostogų prisiminimus. Vyne troškintos jūros gėrybės su čili ir pomidorais Balsai: 1 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Vyne troškintos jūros gėrybės su čili ir pomidorais Balsai: 1 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 4 35min Porcijos 4 Gaminimo laikas 35min Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 400 g mėlynųjų moliuskų su...

Skaityti daugiau

Aštrus kiaulienos sprandinės kepsnys su apelsininėmis daržovėmis

Siūlome išbandyti Lietuvos barbekiu kepėjų asociacijos prezidento virtuvės šefo Luko Semeževičiaus pasiūlytus receptą su be antibiotikų išauginta kiauliena. Aštrus kiaulienos sprandinės kepsnys su apelsininėmis daržovėmis Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Aštrus kiaulienos sprandinės kepsnys su apelsininėmis daržovėmis Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 2 Porcijos 2 Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai Kepsniui450 g be antibiotikų išaugintos kiaulienos sprandinės1 raudonosios aitriosios paprikos1 svogūno3 skiltelių česnako10 ml aliejaus druskos maltų juodųjų pipirųGarnyrui1 cukinijos1 baklažano1 saldžiosios paprikos2 apelsinų Porcijos: Ingredientai Kepsniui450 g be antibiotikų išaugintos kiaulienos sprandinės1 raudonosios aitriosios paprikos1 svogūno3...

Skaityti daugiau

Vištienos terinas su keptais briedžiukais, smidrais ir ryžių spragėsiais

Vištienos terinas su keptais briedžiukais, smidrais ir ryžių spragėsiais Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Vištienos terinas su keptais briedžiukais, smidrais ir ryžių spragėsiais Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Prep Time Gaminimo laikas 2 2val. 20min Porcijos Prep Time 2 2val. Gaminimo laikas 20min Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 70 g vištienos šlaunelių mėsos30 g briedžiukų30 g sviesto1 vnt. šviežių čiobrelių šakelės3 vnt. smidrų0,5 vnt. svogūno100 ml baltojo vyno100 ml grietinėlės20 g ryžių druskos Porcijos: Ingredientai 70 g vištienos šlaunelių mėsos30 g briedžiukų30 g sviesto1 vnt. šviežių...

Skaityti daugiau

Žirnelių ir mėtų spurga su vasabių majonezu ir petražolių duonos traškučiu

Žirnelių ir mėtų spurga su vasabių majonezu ir petražolių duonos traškučiu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Žirnelių ir mėtų spurga su vasabių majonezu ir petražolių duonos traškučiu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 2 Porcijos 2 Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai Žirnelių ir mėtų spurgoms1 v. š. miltų100 g sviesto200 ml pieno300 g žirnelių1 vnt. svogūno1 saujos mėtų1 vnt. kiaušinio japoniškų "Panko" džiūvesėlių druskos pipirų aliejaus kepimuiVasabių majonezui40 g kaiušinių trynių0,5 v. š. garstyčių0,5 v. š. baltojo vynoo,5 v. š. medaus Wasabi pastos100 g alyvuogių aliejaus200 g augalinio...

Skaityti daugiau
  • 1
  • 2

Partneriai

Pin It on Pinterest