Porcijos |
10 |
Porcijos |
10 |
Ingredientai
- 1.5 kg triušio
- 1.5 stiklinės baltojo vyno
- 0.5 stiklinės vandens
- druskos
- pipirų
- laurų lapelių
- saliero
- svogūnų
- česnako
Porcijos:
Ingredientai
Porcijos:
|
Gaminimo instrukcijos
- Triušį sukapokite gabaliukais, tik labai atsargiai, nes jo smulkūs kauliukai itin trapūs. Jeigu jie sutrupės, kiekvieną gabalėlį nuplaukite tekančiu vandeniu.
- Mėsą apkepinkite keptuvėje, perdėkite į troškintuvą, supilkite vyną, vandenį, grietinėlę, sudėkite svogūnus, česnakus, laurų lapelius, salierą, įberkite druskos, pipirų ir troškinkite apie pusvalandį.
- Patiekite su virtomis bulvėmis (kartu su lupenomis) ir troškintomis daržovėmis.
Pasidalink šiuo receptu