Troškintas triušis su bulvėmis
Balsai: 1
Įvertinimas: 5
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Troškintas triušis su bulvėmis
Balsai: 1
Įvertinimas: 5
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Porcijos
10
Porcijos
10
Ingredientai
Porcijos:
Ingredientai
Porcijos:
Gaminimo instrukcijos
  1. Triušį sukapokite gabaliukais, tik labai atsargiai, nes jo smulkūs kauliukai itin trapūs. Jeigu jie sutrupės, kiekvieną gabalėlį nuplaukite tekančiu vandeniu.
  2. Mėsą apkepinkite keptuvėje, perdėkite į troškintuvą, supilkite vyną, vandenį, grietinėlę, sudėkite svogūnus, česnakus, laurų lapelius, salierą, įberkite druskos, pipirų ir troškinkite apie pusvalandį.
  3. Patiekite su virtomis bulvėmis (kartu su lupenomis) ir troškintomis daržovėmis.
Pasidalink šiuo receptu