Metų laikų kaitos įkvėpta vietinė virtuvė, glaudžiai bendradarbiaujanti su kepykla Grūdas ir Farmer’s Circle ūkiu.
Mūsų akimis Gastronomijos savaitės ašis, tai ragavimo kultūros skatinimas, todėl šiam projektui nusprendėme savo įprastą trijų patiekalų formatą praplėsti iki šešių patiekalų.
Pats meniu konceptas atitiks vertybes, kuriomis kiekvieną dieną vadovaujamės 14horses restorane: sezoniniai ir vietiniai produktai nuguls lėkštėse, kartais klasikiniais, o kartais moderniai sderiniais, pirmoje vietoje pastatant ingredientą, bei išlaikant kuo grynesnį jo skonį.
Virtuvės šefas Justinas Misius 14horses restorane sujungia dvi savo patirtis: fine dinning subtilumą su kepyklos paprastumu ir nuoširdumu, iš ko gimsta patiekalai turintys kasdieninio namuose gaminto maisto potekstę išieškotame bei kiek netikėtame patiekime.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
Šefo komplimentas
Škotiškas kiaušinis | agurkų pagardas | meškinio česnako majonezas
Užkandžiai
Ekleras | sudytas upėtakis | rauginti agurkai
IR
Pyragėlis su voveraitėmis | degintas daržovių sultinys
IR
Garuose virta bandelė | jautiena | vištienos sultinys
IR
Jautienos kapotinis | žagarėlis
Desertas
Morengas | obuoliai | svarainiai
Dominikonų g. 11, Vilnius
Virtuvės šefas – Justinas Misius
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
Rezervacijai:
+370 612 50845
Degustacijų pateikimo laikas:
III – VI 17:00 – 22:00