Metų laikų kaitos įkvėpta vietinė virtuvė, glaudžiai bendradarbiaujanti su kepykla Grūdas ir Farmer’s Circle ūkiu.

Mūsų akimis Gastronomijos savaitės ašis, tai ragavimo kultūros skatinimas, todėl šiam projektui nusprendėme savo įprastą trijų patiekalų formatą praplėsti iki šešių patiekalų.

Pats meniu konceptas atitiks vertybes, kuriomis kiekvieną dieną vadovaujamės 14horses restorane: sezoniniai ir vietiniai produktai nuguls lėkštėse, kartais klasikiniais, o kartais moderniai sderiniais, pirmoje vietoje pastatant ingredientą, bei išlaikant kuo grynesnį jo skonį.

Virtuvės šefas Justinas Misius 14horses restorane sujungia dvi savo patirtis: fine dinning subtilumą su kepyklos paprastumu ir nuoširdumu, iš ko gimsta patiekalai turintys kasdieninio namuose gaminto maisto potekstę išieškotame bei kiek netikėtame patiekime.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur

Šefo komplimentas

Škotiškas kiaušinis | agurkų pagardas | meškinio česnako majonezas

Užkandžiai

Ekleras | sudytas upėtakis | rauginti agurkai

IR

Pyragėlis su voveraitėmis | degintas daržovių sultinys

IR

Garuose virta bandelė | jautiena | vištienos sultinys

IR

Jautienos kapotinis | žagarėlis

Desertas

Morengas | obuoliai | svarainiai

Dominikonų g. 11, Vilnius

Virtuvės šefas – Justinas Misius

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur

Rezervacijai:

+370 612 50845

14horses@bfr.lt

www.14horses.lt

www.facebook.com

Degustacijų pateikimo laikas:

III – VI 17:00 – 22:00