Moderni, Italijos įkvėpta, neįpareigojanti virtuvė.

Penkių patiekalų degustacinė vakarienė nukelsianti į šiaurės vakarų Italijos regioną – Pjemontą. Rudens daržovės, grybai, intensyvūs – ekspresyvūs padažai, Lietuvos klimatui artimi ingredientai.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur

Šefo komplimentas

Pjemontietiškos tuno – rudens daržovių salotos

Užkandis

Vitello tonnato

Pagrindinis patiekalas

Raviolis įdarytas ekologišku kiaušinio tryniu, rikota, rudens trumų padažas

IR

Veršienos skruostas, karamelizuotos morkos, spraginti grikiai, Barolo padažas

Desertas

Gianduja Panna Cotta (Nocciole Langhe I.G.P.)

Sukilėliu g. 10-3, Klaipėda

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur

Rezervacijai:

+370 632 01111

info@albabistro.lt

www.facebook.com

www.instagram.com

Degustacijų pateikimo laikas:

I – VII 18:00 – 22:00