Moderni, Italijos įkvėpta, neįpareigojanti virtuvė.
Penkių patiekalų degustacinė vakarienė nukelsianti į šiaurės vakarų Italijos regioną – Pjemontą. Rudens daržovės, grybai, intensyvūs – ekspresyvūs padažai, Lietuvos klimatui artimi ingredientai.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
Šefo komplimentas
Pjemontietiškos tuno – rudens daržovių salotos
Užkandis
Vitello tonnato
Pagrindinis patiekalas
Raviolis įdarytas ekologišku kiaušinio tryniu, rikota, rudens trumų padažas
IR
Veršienos skruostas, karamelizuotos morkos, spraginti grikiai, Barolo padažas
Desertas
Sukilėliu g. 10-3, Klaipėda
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
Rezervacijai:
+370 632 01111
Degustacijų pateikimo laikas:
I – VII 18:00 – 22:00