Restorano „Piazza“ ideologija glūdi aikštės prasmėje. Iš italų kalbos „Piazza“ reiškia aikštę, arba susitikimo vietą. Tai vietinė bendruomenės susitikimo vieta, kurioje siekiama sukurti ypatingą aplinką viešbučio ir miesto svečiams bei vietiniams gyventojams. „Piazzoje“ svečiai gali susitikti, pasilepinti skaniu maistu ir maloniais pokalbiais, visą tai lydint profesionaliam aptarnavimui.
„Piazza“ virtuvė yra įkvėpta Italijos kulinarijos tradicijų, ir jie deda visas pastangas, kad paruoštų autentiškus, skanius patiekalus su šviežiais ingredientais. Kiekvienas patiekalas patiekiamas su meile ir siūloma išskirtinė patirtis svečiams.
Restorano „Piazza“ kryptis yra sukurti nuoširdžią, sveiką ir šeimyninę atmosferą, kurioje kiekvienas jaučiasi sveikintas ir svarbus. Jie siekia tapti vietiniu ir tarptautiniu mėgstamu susibūrimo tašku, kuris prisideda prie bendruomenės suartėjimo ir mėgavimosi gyvenimu.
Namų gamybos klasikinė fokačija, patiekiama su balzamiku ir alyvuogių aliejumi. Nepaprasto skonio, burnoje tirpstantis užkandis „Vitello tonnato. Tai veršienos išpjovos riekelės su tuno padažu ir parmezano sūrio kremu. „Whipped ricotta“ – plaktas rikotos sūris, patiekiamas su viduržemio jūros žolelėmis, ančiuviais, pesto padažu ir picos duonele. Pagrindiniam patiekalui „Risotto“ su keptomis krevetėmis, midijomis, moliuskais ir kalmarais. Desertui – lazdynų riešutų skonio „Tiramisu“.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Pasitikimo gėrimas
Šefo komplimentas
Namų gamybos klasikinė fokačija, patiekiama su balzamiku ir alyvuogių aliejumi
Užkandis
Vitello tonnato
Veršienos išpjovos riekelės su tuno padažu ir parmezano sūrio kremu
IR
Whipped ricotta
Plaktas rikotos sūris, patiekiamas su viduržemio jūros žolelėmis, ančiuviais, pesto padažu ir picos duonele
Pagrindinis patiekalas
Risotto su keptomis krevetėmis, midijomis, moliuskais ir kalmarais
Desertas
Lazdynų riešutų skonio Tiramisu
Konstitucijos pr. 20, Vilnius
Virtuvės šefas – Artūras Burnajevas
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Rezervacijai:
+370 5 2726210
Degustacijų pateikimo laikas:
III – VI 18:00 – 22:00