Vilniaus senamiesčio paveldo apsuptyje įsikūręs spalvingasis restoranas BOTANIST lankytojų pamėgtas kaip Viduržemio jūros ir Lotynų Amerikos virtuvių patiekalų vieta su firminių kokteilių meniu. Skanų maistą ir gėrimus vainikuoja jauki, nuoširdiems pokalbiams ir naujiems potyriams įkvepianti aplinka.
Restoranas BOTANIST šį kartą pakvies jus pasileisti į kelionę po Viduržemio jūros regiono skonius, nors jie bus pateikiami tikrai ne kaip tradiciniai patiekalai. Kiekviename patiekale Botanistas eksperimentuoja su ryškiomis spalvomis, prieskoniais, skirtingomis tekstūromis, tam regionui būdingus produktus pateikdamas netradiciškai, o su nauju netikėtu poskoniu.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Šefo komplimentas
Chorizo džemas, jautienos išpjova, sūdytas kiaušinis
Užkandis
Peilenių moliuskai, midijos, pankolis
Pagrindinis patiekalas
Šamas, kalafioras, rūkyti ikrai, agurkas
ARBA
Iberico kiauliena, fondant bulvytės, morkytės, degintas sviestas
Desertas
Flan desertas, citrusų trupiniai, popkornai
Didžioji g. 26, Vilnius
Virtuvės šefas – Paulius Zeniauskas
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Rezervacijai:
+370 674 29308
Degustacijų pateikimo laikas:
I – IV 17:00 – 22:00
V 17:00 – 23:00
VI 16:00 – 23:00
VII 16:00 – 22:00