Vilniaus senamiesčio paveldo apsuptyje įsikūręs spalvingasis restoranas BOTANIST lankytojų pamėgtas kaip Viduržemio jūros ir Lotynų Amerikos virtuvių patiekalų vieta su firminių kokteilių meniu. Skanų maistą ir gėrimus vainikuoja jauki, nuoširdiems pokalbiams ir naujiems potyriams įkvepianti aplinka.

Restoranas BOTANIST šį kartą pakvies jus pasileisti į kelionę po Viduržemio jūros regiono skonius, nors jie bus pateikiami tikrai ne kaip tradiciniai patiekalai. Kiekviename patiekale Botanistas eksperimentuoja su ryškiomis spalvomis, prieskoniais, skirtingomis tekstūromis, tam regionui būdingus produktus pateikdamas netradiciškai, o su nauju netikėtu poskoniu.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur

Šefo komplimentas

Chorizo džemas, jautienos išpjova, sūdytas kiaušinis

Užkandis

Peilenių moliuskai, midijos, pankolis

Pagrindinis patiekalas

Šamas, kalafioras, rūkyti ikrai, agurkas

ARBA

Iberico kiauliena, fondant bulvytės, morkytės, degintas sviestas

Desertas

Flan desertas, citrusų trupiniai, popkornai

Didžioji g. 26, Vilnius

Virtuvės šefas – Paulius Zeniauskas

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur

Rezervacijai:

+370 674 29308

info@botanist.lt

www.facebook.com

Degustacijų pateikimo laikas:

I – IV 17:00 – 22:00

V 17:00 – 23:00

VI 16:00 – 23:00

VII 16:00 – 22:00