
„Apvalaus stalo klubo“ išskirtinumas yra tai, kad restorano meniu jau daug metų rūpinasi iškilūs šefai-mentoriai. Geriausių Lietuvos restoranų rinkimuose šiais metais užėmėme 12-ą vietą – tai yra aukščiausias palypėjimas tarp visų į TOP 30 įtrauktų restoranų.
Šiuo metu restorane siūlomus patiekalus sukūrė trys šefai: „Michelin“ žvaigždės restorano „Indaco“ šefas Pasquale Palamaro, Talino restorano „Ribe“ šefas Rado Mitro ir didelę tarptautinę patirtį turintis šefas Mickey Bhoite.
Mūsų virtuvės filosofiją galima apibūdinti taip: „Čia (tai, kas lietuviška) ir dabar (sezoninės gėrybės) kartu su pasauliu (globalios tendencijos ir technologijos)“. Tai reiškia, kad stengiamės naudoti kuo daugiau vietinių produktų, dalis jų atkeliauja ir iš šeimininkų daržo bei sodo, ruošiame sezoninius patiekalus su šviežiomis gėrybėmis, o virtuvėje naudojame pačias įvairiausias technikas – tiek tradicines, istorines, tiek ir itin modernias.
Restorano aplinka atvykusiuosius tarsi nukelia į šiek tiek kitokį pasaulį, priverčia atitrūkti nuo kasdienybės. Vaizdą į Trakų pilį puikiai papildo solidi, prabangi ir elegantiška erdvė. Stengiamės, kad svečio patirtis restorane būtų išties išskirtinė – pavyzdžiui, indus atsivežėme iš „Pordamsa“ gamyklos Ispanijoje. Šie porceliano gaminiai įkvėpė ne vieną žinomą pasaulio šefą – norime, kad panašų pakylėjimą pajustų ir mūsų svečiai.
Gastronomijos savaitės meniu, 30 Eur
Šalta sriuba
Agurkų ir jaunų špinatų / Žalieji smidrai / Dilgėlių ledai / Stintenės ikrai / Agurkai
Ėriuko kulninė
Žemoje temperatūroje virta ėriuko kulninė, slyviniai pomidorai, cukinijų žiedai / Jaunos bulvytės / Meškinio česnako pudra / Garšvų aliejus / Padažas demi glaze
Pirmosios braškės Desertas
Braškių musas / Juodųjų serbentų traškutis / Citrinų gelis / Juodas šokoladas
Karaimų g. 53, Trakai
Virtuvės šefas – Artūras Naujokas
Rezervacijai:
8 699 13769
sales@asklubas.lt
Degustacijų patiekimo laikas:
I – VII 12:00-22:00