Mililitrai – miesto širdyje esanti erdvė savo unikalia saviraiška – dizainu, skoniais ir komunikacija, pelniusi daugybės žmonių komplimentus bei prisirišimą. Nuo pat pirmų dienų kalbėdami apie žmonių kuriamų istorijų svarbą – draugystę išskyrę pagrindiniu argumentu. Restorano vizija siejama su modernia japonų virtuve. Siekiame būti ta vieta, kurią aplankyti verta, jei pageidaujama unikalaus maisto, gėrimų ir atmosferos derinio.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Užkandis I
Geltonpelekio tuno ir japoninės seriolės tartaras, daikono ridiko tūbelėse
Smulkintas geltonpelekis tunas ir japoninė seriolė, daikono ridikas, mėlynasis svogūnas, česnakų laiškai, avokado kremas, aitrus kremas, kimchi sezamas, mikrožalumynai, yuzu – sojos padažas.
Užkandis II
Lašišos tataki su saldžios – miso padažu
Lengvai skrudinta lašiša, saldžios – miso padažas, marinuoto wasabi salsa, upėtakio ikrai, mikrožalumynai
Karštas užkandis
Užkeptos midijos
Midijos, sriracha – kewpie majonezo padažas, parmezano sūris, stintenių ikrai, svogūnų laiškai
Pagrindinis patiekalas
Traškus yuzu – šukučių uramaki sushi
Yuzu marinuotos šukutės, avokadas, tempuros traškučiai, skraiduolės ikrai, ponzu padažas, triufelių majonezas
Desertas
Mochi desertas
Pasiflorų ir žaliosios arbatos mochi ledai
Vilniaus g. 33, Vilnius
Virtuvės šefas – Tadas Mileris
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Rezervacijai:
+370 619 31 318
https://www.facebook.com/mililitrai
Degustacijų pateikimo laikas:
I – II 18:00 – 22:00
II – IV 18:00 – 23:00
V – VII 14:00 – 23:00