Mililitrai – miesto širdyje esanti erdvė savo unikalia saviraiška – dizainu, skoniais ir komunikacija, pelniusi daugybės žmonių komplimentus bei prisirišimą. Nuo pat pirmų dienų kalbėdami apie žmonių kuriamų istorijų svarbą – draugystę išskyrę pagrindiniu argumentu. Restorano vizija siejama su modernia japonų virtuve. Siekiame būti ta vieta, kurią aplankyti verta, jei pageidaujama unikalaus maisto, gėrimų ir atmosferos derinio.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur

Užkandis I

Geltonpelekio tuno ir japoninės seriolės tartaras, daikono ridiko tūbelėse 

Smulkintas geltonpelekis tunas ir japoninė seriolė, daikono ridikas, mėlynasis svogūnas, česnakų laiškai, avokado kremas, aitrus kremas, kimchi sezamas, mikrožalumynai, yuzu – sojos padažas.

Užkandis II

Lašišos tataki su saldžios – miso padažu

Lengvai skrudinta lašiša, saldžios – miso padažas, marinuoto wasabi salsa, upėtakio ikrai, mikrožalumynai

Karštas užkandis

Užkeptos midijos

Midijos, sriracha – kewpie majonezo padažas, parmezano sūris, stintenių ikrai, svogūnų laiškai

Pagrindinis patiekalas

Traškus yuzu – šukučių uramaki sushi 

Yuzu marinuotos šukutės, avokadas, tempuros traškučiai, skraiduolės ikrai, ponzu padažas, triufelių majonezas

Desertas

Mochi desertas 

Pasiflorų ir žaliosios arbatos mochi ledai

Vilniaus g. 33, Vilnius

Virtuvės šefas – Tadas Mileris

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur

Rezervacijai:

+370 619 31 318

info@mililitrai.lt

https://www.facebook.com/mililitrai

Degustacijų pateikimo laikas:

I – II 18:00 – 22:00

II – IV 18:00 – 23:00

V – VII 14:00 – 23:00