
Šefas ir savininkas Gaspar Fernandes gimė Goa (Indijoje). Portugalų kilmės seneliai buvo įkvėpimas šiandienos išskirtiniausius patiekalus gaminti tik iš geriausių ir gryniausių ingredientų, bei svarbiausia kuriant patiekalus, pridėti ypatingą cinkelį, kuris sužavėtų gomurį ir sušildytų širdį.
Le Cordon Blue Londone įgavęs įgūdžius, šefas Gasparas seka aistra ir įsitikinimu, kad gerai paruoštas maistas nėra vien tik apie pasisotinimą, bet tai labiau apie malonumo šaltinį, ar net vietas kuriuose nesatę buvę.
Vakarienė – emocinė patirtis, ir mes kiekvieną Jūsų apsilankymą stengsimės ją padaryti įsimintiną. Gaspar’s vadiname namais, kuriais nuoširdžiai rūpinasi kiekvienas komandos narys. Tai namai, kuriuose Jumis rūpinamės kaip svarbiausiais svečiais – galiausiai, juk ne viskas yra tik apie maistą ir vyną.
Pagal White Guide ir 30bestrestaurants.lt, Gaspar’s restoranas įvertintas kaip vienas geriausių restoranų Lietuvoje.
Degustacinio meniu pristatymas
Šiais metais kviečiame pasimėgauti sezoninių ingredientų spalvomis ir skoniais su šefo Gasparo meistriškai pridėtais prieskoniais. Mūsų specialus meniu yra apie gaivumą, žadinančius ir grynus skonius.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Šefo komplimentas
Pao duona [tradicinė Goa duona], laukinių česnakų sviestas
Avokadas, ant grilio kepta krevetė, kalendra
Užkandis
Kepta šukutė, žalieji smidrai, ryžių traškučiai, geltonojo vyno padažas, rozmarino pelenai
Pagrindinis patiekalas
Otas, baltieji smidrai, pavasariniai žalieji žirneliai, jūros žolelės, briedžiukų grybų padažas
Desertas
Kardamonas, citrininė verbena, rabarbarai, morengas
Pylimo g. 23-3, Vilnius
Virtuvės šefas – Gaspar Fernandes
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Rezervacijai:
+370 657 07 050
https://www.facebook.com/gasparsrestoranas
Degustacijų pateikimo laikas:
I – V 16.00 – 23.00
VI 12.00 – 23.00
VII 16.00 – 20.30