
„Le Paysage“: europietiškos virtuvės oazė su puikiu vaizdu greta Vilniaus. Vienas pirmųjų nepriklausomos Lietuvos restoranų per 30 gyvavimo metų išlaikęs klasikinę Europos virtuvę su stipriu prancūzišku akcentu. Virtuvės šefė – Viduržemio jūros patiekalų meistrė ir gerbėja ypač mylinti prancūzišką virtuvę. Restoranas taip pat pasižymi išskirtiniais desertais, kur derinamos skirtingos tekstūros, skoniai ir spalvos.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur / 2022 pavasaris
Užkandis
Tuno tartaras su alyvuogių žemės kremu,parmezano traškučiu ir balzamiko perlais
Užkandis
Užkepta austrė “Cazino” (su vėžių uodegėlėmis)
Karštas patiekalas
Rizotas su žirnelių kremu,kepti šparagai, mini cukinijos
Karštas patiekalas
Elnienos nugarinės didkepsnis, bruknių – raudono vyno padažas,pasternokų kremas,kepti kelmučiai
Desertas
Juodojo šokolado Brownie, Panna Cotta,vyšnių drebučiai,miško uogų Macarons
Vilniaus raj. Ežeraičių km., Ežeraičių g. 2 Vilnius Grand Resort
Virtuvės šefė – Aldona Gečienė
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Rezervacijai:
+370 5 273 9700
reservations@vilniusresort.com
https://www.vilniusgrandresort.com/restaurants/lp/
Degustacijų pateikimo laikas:
I – VI 12.00 – 22.00
VII 16.00 – 22.00