
Restoranas „Meat Steak House“ yra rojus brandintos jautienos gerbėjams. Šis, sultingus steikus siūlantis restoranas, turi ir kitų patiekalų, pavyzdžiui: krevečių su sviestu, troškintų specialioje krosnyje, anties krūtinėlę, keptą ant raudonojo kedro lentelės, netgi gali patiekti vegetariškus patiekalus. Interjeras yra šiuolaikinis, ramus, dideliais vitrininiais langais, vyrauja rusvos spalvos. Neapkrautas detalėmis, todėl puikiai jaučiamas erdvės pojūtis.
Gastronomijos savaitės meniu, 20 Eur asmeniui
Užkandis
Salotos su keptomis ančių širdelėmis, marinuotais mangais ir granatų sėklomis
arba
Kiodžia burokėliai su graikišku jogurtu, sūdytomis citrinomis ir mėtomis, pagardinti dukkah pagardu
Pagrindinis patiekalas
Laisvai besiganančių kiaulių nugarinė su kauliuku. Patiekiama su ančių taukuose gruzdintomis bulvytėmis ir šviežiomis salotomis
arba
Dorada Verakruzo stiliumi. Patiekiama troškintų daržovių pagarde su kaparėliais ir alyvuogėmis
Desertas
Sūrio pyragaitis su mandarinų želė ir laimų padažu
Gastronomijos savaitės meniu, 30 Eur asmeniui
Užkandis
Brandintų jaučių liežuvių griežinėliai, patiekti ant brioche duonos riekės su wasabi ledais ir karamelizuotais svogūnais
arba
Kiodžia burokėliai su graikišku jogurtu, sūdytomis citrinomis ir mėtomis, pagardinti dukkah pagardu
Pagrindinis patiekalas
Brandintos jautienos antrekoto Rib-eye (300 g) kepsnys. Patiekiamas su keptomis morkomis, glazūruotomis medumi ir pagardintomis pankolio sėklomis, ančių taukuose gruzdintomis bulvytėmis ir padažu
arba
Grilyje kepta japoniško ešerio filė. Patiekiama su savojos kopūstais, bulvių piurė su saulėje džiovintų pomidorų ir kaparėlių kaponata ir citrininiu padažu
Desertas
Mėlynių panakota su aviečių padažu ir mėtų skonio korėtu biskvitu
A.Juozapavičiaus g. 13, Vilnius
Virtuvės šefas – Artūras Butkūnas
Rezervacijai:
8 612 35 200
info@meat.lt
Rezervacija internetu (komentaruose nurodyti „Gastronomijos savaitė“)
Degustacijų patiekimo laikas
I – IV 16:30 – 23:00
V 16:30 – 24:00
VI 14:00 – 24;00
VII 14:00 – 19:00