RIB ROOM restorano išskirtinumas – netradiciniais būdais pagaminti šonkauliai. Čia taip pat rasite ir klasikinės pasaulio virtuvės patiekalų. Jeigu ieškote gero maisto ir jaukios aplinkos – Holiday Inn Vilnius viešbutyje įsikūrusio RIB ROOM restorano komanda laukia Jūsų!

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur

Šefo komplimentas

Šaltas užkandis

Elnienos Carpaccio, kadagys, brendžio marinatas

Arba

Aštuonkojo Carpaccio, avokadų-mangų salsa

Karštas užkandis

Voveraičių Cappuccino

Pagrindinis patiekalas

Šernienos nugarinė burgundiškame padaže, baravykų-bulvių gratinas

Arba

Avienos šonkauliai, granatų padažas, jaunos bulvytės

Desertas

Pistacijų musinis pyragaitis ir ledai

Šeimyniškių g. 1, Holiday Inn Vilnius

Virtuvės šefas – Aurimas Norkus

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur

Rezervacijai:

+370 521 030 12

info@ribroom.lt

https://www.facebook.com/ribroomrestaurant

Degustacijų pateikimo laikas:

I – V 15:00 – 22:00

VI 12:00 – 22:00