
RIB ROOM restorano išskirtinumas – netradiciniais būdais pagaminti šonkauliai. Čia taip pat rasite ir klasikinės pasaulio virtuvės patiekalų. Jeigu ieškote gero maisto ir jaukios aplinkos – Holiday Inn Vilnius viešbutyje įsikūrusio RIB ROOM restorano komanda laukia Jūsų!
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Šefo komplimentas
Šaltas užkandis
Elnienos Carpaccio, kadagys, brendžio marinatas
Arba
Aštuonkojo Carpaccio, avokadų-mangų salsa
Karštas užkandis
Voveraičių Cappuccino
Pagrindinis patiekalas
Šernienos nugarinė burgundiškame padaže, baravykų-bulvių gratinas
Arba
Avienos šonkauliai, granatų padažas, jaunos bulvytės
Desertas
Pistacijų musinis pyragaitis ir ledai
Šeimyniškių g. 1, Holiday Inn Vilnius
Virtuvės šefas – Aurimas Norkus
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Rezervacijai:
+370 521 030 12
https://www.facebook.com/ribroomrestaurant
Degustacijų pateikimo laikas:
I – V 15:00 – 22:00
VI 12:00 – 22:00