Restorano pavadinimas parodo unikalią vietą, kurioje mes esame įsikūrę – tai Anykščių šilelis.  MIŠKO motyvai atsispindi netik mus supančioje gamtoje, bet ir mūsų restorano interjero detalėse, bei žinoma patiekaluose. Nors  esame europietiškos virtuvės restoranas, tačiau savo patiekaluose naudojame miško, gamtos ir namų virtuvės motyvus – kas klientams sukūria namų ir šeimos jausmą. Nes MIŠKE – ŠEIMOMS IR ISTORIJOMS! MIŠKE didelį dėmesį skiriame ir sveikesnei mitybai. Naudojame vietinių ūkininkų produkciją, o dalį šviežių daržovių ir vaisių užsiauginame ir savo EKO darže. Taip pat savo klientams siūlome ir Žarnynui palankios mitybos pusryčių ir degustacinį vakarienės meniu.

MIŠKE restoranas laukia visu:

–        sveikesnės mitybos ieškančių;

–        šeimų su vaikais, kuriems turime specialų meniu: nuo trintų košyčių patiems mažiausiems iki ekologiškų triušienos dešrelių vyresniems;

–        porų ar tiesiog pavienių keliautojų, kurie ieško netik komfortiško poilsio arčiau gamtos  bet ir naujų skonių!

2023 m. rudens gastronomijos savaitės meniu  norime papasakoti savo – MIŠKE istoriją! Nors mūsų kaip restorano istorija prasidėjo prieš dešimtmetį, tačiau stipresnį pušų dvelksmą ir  MIŠKE vardą atradome prieš penkmetį. MIŠKE virtuvėje kurdami naujus skonius semiamės idėjų iš miško ir gamtos: gardiname savo patiekalus ir gėrimus gėrybėmis iš Anykščių šilelio, o išlaikydami ir tęsdami jau dešimtmetį puoselėjimą sveikesnį gyvenimo būdą – naudojame ekologišką vietinių ūkininkų produkciją,  šviežias daržoves ir vaisius auginame ir savo EKO darže.

Tad ir 2023 m. rudens gastronomijos savaitės meniu paskanausite netik MIŠKE daržo moliūgais ir morkomis pagardintą humusą ar Anykščių rajono ūkyje brandintos ėrienos, bet ir pajusite miško dvasią: nuo miško detalių patiekime iki pušų dulkių lėkštėje!

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur

Šefo komplimentas

Užkandis

Humusas: moliūgas, burokėlis, morka

Patiekiamas ant medinės lentelės su juodos ruginės duonos , kriaušės ir  batatų traškučiu

Pagrindinis patiekalas

Sausai brandinta (14d.) ėrienos nugarinė (ūkininko L.Katino ūkis, Anykčių raj.), karališkasis trimitas,  fermentuotas juodasis česnakas, kepintų burokėlių kremas,  pušų dulkės

Vilniaus g. 80, Anykščiai

Virtuvės šefė – Giedrė Palubinskaitė

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur

Rezervacijai:

+370 685 51990

miske@spavilnius.lt

www.facebook.com

Degustacijų pateikimo laikas:

I – VII 17:00 – 22:00