Švieži, sezoniniai produktai, modernus požiūris į maisto gamybą.

Desertui bus patiekiamas „Paris Brest“, turintį labai įdomią istoriją. Šis pyragaitis buvo sukurtas 1910 metais paminėti 1891 metais vykusias ilgos distancijos dviračių lenktynes nuo Paryžiaus iki Bresto ir atgal. Todėl yra ovalios formos. Yprastai ruošiamas iš plikytos tešlos ir plikyto lazdyno riešutų kremo, tačiau šį kartą bus degustacinis ir improvizuotas, pagardintas obuolių „compote“, suteikiant Lietuvišką prieskonį.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur

Šefo komplimentas

Grikių duona, šalavijų sviestas

Užkandis

Gericijaus grybų ceviche

Pagrindinis patiekalas

Erienos šonkaulis, mėtos, fermentuotos putino uogos

ARBA

Kopūsto „steikas“, garstyčios

Desertas

Lietuviška „Paris brest“ versija

Kavos komplimentas

Antakalnio g. 17, Vilnius

Virtuvės šefė – Ieva Ivonė

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur

Rezervacijai:

+370 629 29136

sales@tastemap.lt

www.tastemap.lt 

Degustacijų pateikimo laikas:

I – VII 18:00 –  22:00