Švieži, sezoniniai produktai, modernus požiūris į maisto gamybą.
Desertui bus patiekiamas „Paris Brest“, turintį labai įdomią istoriją. Šis pyragaitis buvo sukurtas 1910 metais paminėti 1891 metais vykusias ilgos distancijos dviračių lenktynes nuo Paryžiaus iki Bresto ir atgal. Todėl yra ovalios formos. Yprastai ruošiamas iš plikytos tešlos ir plikyto lazdyno riešutų kremo, tačiau šį kartą bus degustacinis ir improvizuotas, pagardintas obuolių „compote“, suteikiant Lietuvišką prieskonį.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
Šefo komplimentas
Grikių duona, šalavijų sviestas
Užkandis
Gericijaus grybų ceviche
Pagrindinis patiekalas
Erienos šonkaulis, mėtos, fermentuotos putino uogos
ARBA
Kopūsto „steikas“, garstyčios
Desertas
Lietuviška „Paris brest“ versija
Kavos komplimentas
Antakalnio g. 17, Vilnius
Virtuvės šefė – Ieva Ivonė
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
Rezervacijai:
+370 629 29136
Degustacijų pateikimo laikas:
I – VII 18:00 – 22:00