Išskirtinio grožio ir istorinės vertės pastatas Perkūno al. 4, Ąžuolyno ir Vytauto parko kaimynystėje. 1923 m. tai buvo Vokietijos pasiuntinio rezidencija, šiandien tai Park Avenue – Europos ir Azijos virtuvių skonių, ramybės, kultūros bei istorijos dermė.
Kiekvienoje lėkštėje – kruopščiai atrinkti aukščiausios kokybės produktai, sukomponuoti taip, kad būtų pasiektas maksimalus skonio ir kvapo derinys. Derindami skirtingus skonius ir kulinarijos stilius – sukuriame unikalią savo virtuvės koncepciją.
Restoranas Park Avenue degustaciniu meniu pristato Vokietijos istorijos glaudų ryšį per skonius bei kultūrą.
Užkandis: Miško grybų štrudelis. Seniausias receptas 1696 m. Štrudelis yra neatsiejama Vokietijos kulinarijos dalis. Gaminamas tiek saldus, tiek sūrus.
Karštas patiekalas: Jautienos ruladas su polenta ir raudono vyno padažu. Šis patiekalas yra būdingas Saksonijos regionui ir tai įvairių skonių mėsos vyniotinis. Mėsos griežinėliai skrudinami su raudonu vynu, kuris palieka išskirtinį skonį.
Desertas: Švarcvaldo (Juodojo miško) desertas. Tortas Juodasis miškas nesupainiojamas su niekuo dėl jo tradicinės išvaizdos ir skonio, kuriam neįmanoma atsispirti. Dauguma yra ragavę šokoladinio vyšnių torto su plakta grietinėle, bet turbūt ne daug kas žino, kad tai tradicinis bavarų gardumynas, gaminamas nuo 1930 m. “ Juodasis miškas“- pats populiariausias tortas Vokietijoje.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
Užkandis
Miško grybų štrudelis
Karštas patiekalas
Jautienos ruladas su polenta ir raudono vyno padažu
Desertas
Švarcvaldo (Juodojo miško) desertas
Perkūno al. 4, Kaunas
Virtuvės šefas – Algirdas Sviklius
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
Rezervacijai:
+370 665 16600
Degustacijų pateikimo laikas:
I – VII 15:00 – 23:00