Restoranas, įkurtas dviejų ilgamečių kolegų, pasižymi aukšta kokybe, tikslumu bei ypatingu dėmesiu detalėms. Visa tai atsispindi specialiai sezoniniuose sukurtuose meniu! Restoranas „River Town“ Vilniuje, pro kurio langus matoma didinga Gedimino pilis, Jus pasitinka su ypač kokybiško maisto kultūra bei gero vyno pasirinkimu.
Meniu atrasite ir jūros gėrybių ir kitų karštų patiekalų bei gardžių desertų. Malonus ir profesionalus aptarnavimas užtikrins geriausią patirtį.
Degustacinio meniu pristatymas
Meniu bus dedikuotas, pavasario sutikimui, pripildytas spalvingais akcentais ir šviežiais sezoniniais produktais. Jūros gėrybių fanus stebinsime Kanadietiškomis šukutėmis patiekiamomis su naminiu pancettos – melionų čatniu, taip pat vakarienę siūlysime pradėti nuo šviežio jūros ešerio ceviche. Mėsos mylėtojus pakviesime paragauti veršienos pagamintos pagal seną Pjemonto miesto receptą.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Šefo pasveikinimas
Užkandis
Kanadatietiškos Jūrų šukutės – naminis melionų čatnis/šviežios salotos/pasiflorų užpilas
Arba
Vitello tonnato – veršienos ir tuno klasikinis užkandis – veršienos kumpinė/gražgarstės salotos/naminis tuno padažas/kaparėliai/burokėlių čipsai
Pagrindinis patiekalas
USDA Prime antrekotas – kreminiai špinatai/ rissole prancūziškos bulvytės/ kreminis rozmarinų padažas
Arba
Jūros ešerio filė – blanširuoti smidrai, klasikinis bernaise padažas, dryžuotas burokėlis
Desertas
Pavlova su natūralaus jogurto kremu bei šviežiais pasiflorais
Olimpiečių g.1, Vilnius
Virtuvės šefai – Šarūnas Marčiulaitis ir Darius Miciulevičius
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Rezervacijai:
+370 645 76 757
www.facebook.com/River-Town-100519502292291
Degustacijų pateikimo laikas:
II – VI 18.00 – 22.00