Restoranas, įkurtas dviejų ilgamečių kolegų, pasižymi aukšta kokybe, tikslumu bei ypatingu dėmesiu detalėms. Visa tai atsispindi specialiai sezoniniuose sukurtuose meniu! Restoranas „River Town“ Vilniuje, pro kurio langus matoma didinga Gedimino pilis, Jus pasitinka su ypač kokybiško maisto kultūra bei gero vyno pasirinkimu.

Meniu atrasite ir jūros gėrybių ir kitų karštų patiekalų bei gardžių desertų. Malonus ir profesionalus aptarnavimas užtikrins geriausią patirtį.

Degustacinio meniu pristatymas

Meniu bus dedikuotas, pavasario sutikimui, pripildytas spalvingais akcentais ir šviežiais sezoniniais produktais. Jūros gėrybių fanus stebinsime Kanadietiškomis šukutėmis patiekiamomis su naminiu pancettos – melionų čatniu, taip pat vakarienę siūlysime pradėti nuo šviežio jūros ešerio ceviche. Mėsos mylėtojus pakviesime paragauti veršienos pagamintos pagal seną Pjemonto miesto receptą.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur

Šefo pasveikinimas 

Užkandis 

Kanadatietiškos Jūrų šukutės – naminis melionų čatnis/šviežios salotos/pasiflorų užpilas

Arba 

Vitello tonnato – veršienos ir tuno klasikinis užkandis – veršienos kumpinė/gražgarstės salotos/naminis tuno padažas/kaparėliai/burokėlių čipsai

Pagrindinis patiekalas 

USDA Prime antrekotas – kreminiai špinatai/ rissole prancūziškos bulvytės/ kreminis rozmarinų padažas 

Arba 

Jūros ešerio filė – blanširuoti smidrai, klasikinis bernaise padažas, dryžuotas burokėlis 

Desertas 

Pavlova su natūralaus jogurto kremu bei šviežiais pasiflorais

 

Olimpiečių g.1, Vilnius

Virtuvės šefai – Šarūnas Marčiulaitis ir Darius Miciulevičius

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur 

Rezervacijai:

+370 645 76 757

river@town.lt

www.facebook.com/River-Town-100519502292291

Degustacijų pateikimo laikas:

II – VI 18.00 – 22.00