
„Selfish Club“ tęsia pirmojo „Selfish bistro“ tradicijas, svečiams siūlydamas šviežiausias ir aukščiausios kokybės jūros gėrybes, tačiau neapsiriboja tik jomis – meniu papildo ėriena, jautiena, bizoniena. Virtuvės idėja pagrįsta „Surf & Turf“ koncepcija, kurioje jūrinės kilmės produktai lėkštėje derinami su „žemiškais“.
Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 30 Eur asmeniui
PASITIKIMAS
„Išvirkščias“ mangalica smalčius, tamsi duonelė, kaukazinių slyvaičių-spanguolių džemas
UŽKANDIS
Raugintų rudmėsių ir seliavos tartaras, marinuota slyva, seliavos ikrai
SRIUBA
Lietuviškos bizonienos sultinys, virtinukas su mangalicos-baravykų-dilgėlių įdaru
PAGRINDINIS
Kraujiniai vėdarai, kiaulės ausies traškutis, karamelizuotų svogūnų-grietinės padažas
DESERTAS
Filo tešla, varškės sūris, kaštonų kremas, kaštonų medus
Pylimo g. 23, Vilnius
Virtuvės šefas – Augustinas Trinkūnas
Rezervacijai:
8 633 00100
https://selfishclub.business.site
Degustacijų patiekimo laikas:
IV – VI 18:00 – 23:00