Restoranas garsėja savo grilio patiekalais ir mažais stebuklais. Nors patiekalai atrodo įspūdingai, tačiau lėkštėje triumfuoja skonis. Stebuklai čia slypi paprastume. Daugiausiai lemia švieži ir kokybiški produktai, tarpusavyje derantys skoniai ir meistriškas pateikimas neapkraunant patiekalo nereikalingomis detalėmis.
Restorano valgiaraštis keičiasi kiekvieną sezoną, tačiau ištikimi gerbėjai mėgstamų patiekalų nepasiges: tuno ar jautienos tartaras, burata su pistacijų kremu išlieka visus metus. Restoranas taip pat garsėja savo vėlyvaisiais pusryčiais: Benedikto ar meksikietiški kiaušiniai, purūs varškėčiai, angliški pusryčiai savaitgaliais suburia miesto gurmanus.
Stebuklų dešimtmečio proga perkurti klasikiniai Stebuklų receptai.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Užkandis
Elnienos tartare, petražolių padažas, bulvių šimtalapis, trumai, ikrai, topinambų traškutis
Pagrindinis patiekalas
Jautiena, moliūgas, šokoladas, raudonas vynas, cinamonas
Desertas
Juodasis šokoladas, spanguolės, bruknės, čili morengas
Gynėjų g. 14, Vilnius
Virtuvės šefas – Artūras Babajan
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Rezervacijai:
+370 618 35131
Degustacijų pateikimo laikas:
IV – VI 15:00 – 22:00