Restoranas garsėja savo grilio patiekalais ir mažais stebuklais. Nors patiekalai atrodo įspūdingai, tačiau lėkštėje triumfuoja skonis. Stebuklai čia slypi paprastume. Daugiausiai lemia švieži ir kokybiški produktai, tarpusavyje derantys skoniai ir meistriškas pateikimas neapkraunant patiekalo nereikalingomis detalėmis.

Restorano valgiaraštis keičiasi kiekvieną sezoną, tačiau ištikimi gerbėjai mėgstamų patiekalų nepasiges: tuno ar jautienos tartaras, burata su pistacijų kremu išlieka visus metus. Restoranas taip pat garsėja savo vėlyvaisiais pusryčiais: Benedikto ar meksikietiški kiaušiniai, purūs varškėčiai, angliški pusryčiai savaitgaliais suburia miesto gurmanus.

Stebuklų dešimtmečio proga perkurti klasikiniai Stebuklų receptai.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur

Užkandis

Elnienos tartare, petražolių padažas, bulvių šimtalapis, trumai, ikrai, topinambų traškutis

Pagrindinis patiekalas

Jautiena, moliūgas, šokoladas, raudonas vynas, cinamonas

Desertas

Juodasis šokoladas, spanguolės, bruknės,  čili morengas

Gynėjų g. 14, Vilnius

Virtuvės šefas – Artūras Babajan

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur

Rezervacijai:

+370 618 35131

parlamentas@stebuklai.com

www.facebook.com

Degustacijų pateikimo laikas:

IV – VI 15:00 – 22:00