Restoranas „Mililitrai“ vizija – būti išskirtiniu modernios japonų virtuvės restoranu, būti ta vieta, kurią verta aplankyti, jei norite unikalaus maisto, gėrimų ir atmosferos derinio.

Meniu tikslas, mesti iššūkį normai ir kurti skonius, (dar nematytais būdais), įkvėptus garsiausių pasaulio modernios japoniškos virtuvės šefų, tokių kaip Nobu, David Chang, taip sukuriant modernaus, aukštos kokybės standartus atitinkančio restorano įvaizdį/reputaciją. Visi restorano patiekalai pasakoja istoriją ir kuria ypatingą atmosferą, leidžiančią restorano svečius pasinerti į dar nematytų skonių kelionę.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur

Šefo komplimentas

Shimeji tempura – shimeji grybai kepti tempuroje, trumų majonezas

Užkandžiai

Tostadų asorti:

Geltonuodegis tunas, ponzu kremas, mikro žalumynai

Lašiša, čili majonezas, ponzu, mikro žalumynai, upėtakio ikrai

Japoninės seriolės crudo su yuzu – trumų užpilu, santa maria lešių traškučiais, jalapeno ir yuzu salsa, trumų majonezu, daikono ridiku ir česnakų laiškais

Pagrindiniai patiekalai

Bluefin maki – mėlynpelekis tunas, juodieji eršketo ikrai, avokadas, marinuotas daikonas, trumų soja, mikrožalumynai

Foie gras ir ungurio nigiri – degintas foie gras nigiris su kepto ungurio salsa 2vnt

Desertas

Matcha sūrio pyragas

Vilniaus g. 33, Vilnius

Virtuvės šefas – Tadas Mileris

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur

Rezervacijai:

+370 619 31318

info@mililitrai.lt

www.mililitrai.lt 

www.facebook.com

Degustacijų pateikimo laikas:

I – III 16:00 – 22:00
IV – V 16:00 – 23:00
VI 14:00 – 23:00
VII 14:00 – 22:00