Restoranas „Mililitrai“ vizija – būti išskirtiniu modernios japonų virtuvės restoranu, būti ta vieta, kurią verta aplankyti, jei norite unikalaus maisto, gėrimų ir atmosferos derinio.
Meniu tikslas, mesti iššūkį normai ir kurti skonius, (dar nematytais būdais), įkvėptus garsiausių pasaulio modernios japoniškos virtuvės šefų, tokių kaip Nobu, David Chang, taip sukuriant modernaus, aukštos kokybės standartus atitinkančio restorano įvaizdį/reputaciją. Visi restorano patiekalai pasakoja istoriją ir kuria ypatingą atmosferą, leidžiančią restorano svečius pasinerti į dar nematytų skonių kelionę.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
Šefo komplimentas
Shimeji tempura – shimeji grybai kepti tempuroje, trumų majonezas
Užkandžiai
Tostadų asorti:
Geltonuodegis tunas, ponzu kremas, mikro žalumynai
Lašiša, čili majonezas, ponzu, mikro žalumynai, upėtakio ikrai
Japoninės seriolės crudo su yuzu – trumų užpilu, santa maria lešių traškučiais, jalapeno ir yuzu salsa, trumų majonezu, daikono ridiku ir česnakų laiškais
Pagrindiniai patiekalai
Bluefin maki – mėlynpelekis tunas, juodieji eršketo ikrai, avokadas, marinuotas daikonas, trumų soja, mikrožalumynai
Foie gras ir ungurio nigiri – degintas foie gras nigiris su kepto ungurio salsa 2vnt
Desertas
Matcha sūrio pyragas
Vilniaus g. 33, Vilnius
Virtuvės šefas – Tadas Mileris
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
Rezervacijai:
+370 619 31318
Degustacijų pateikimo laikas: