Džiaugiamės galėdami pranešti, kad 2023 m. lapkričio 6 –12 dienomis Lietuvos viešbučių ir restoranų asociacija bei Lietuvos vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacija organizuoja tryliktąją Lietuvos gastronomijos savaitę. Renginio rėmėjai – „Santa Maria“, „San Pellegrino“ ir „Aqua Panna“. Informaciniai partneriai: žurnalas „Geras skonis“, portalai: lrytas.lt, skonis.lt, „We Love Lithuania“, všĮ „Keliauk Lietuvoje“, Vilniaus miesto savivaldybė.
Festivalis rengiamas siekiant kelti gastronominę kultūrą Lietuvoje, padėti restoranams padidinti savo žinomumą, pristatyti virtuvės šefų meistrystę bei supažindinti jų svečius su skirtingomis virtuvėmis.
Kaip visuomet, festivalyje kviečiame dalyvauti ne tinklinius restoranus, kuriuose didžiausias dėmesys skiriamas šefo ir jo komandos meistrystei bei gastronominius renginius.
- Gastronomijos savaitės tema – „Skonių istorijos“
- Restoranai, sukūrę vieno patiekalo ar viso meniu istoriją, pateks į všĮ “Keliauk Lietuvoje” skaitmeninį gastroliavimo žemėlapį, jei sutiks išlaikyti patiekalą su istorija savo meniu ne trumpiau kaip iki 2024-03-01.
- Restoranams į LGS meniu integravusiems pagrindinės savaitės rėmėjos „Santa Maria“ pristatomą naujieną – greitai paruošiamus ir vartotojų pamėgtus „Santa Maria“ kukūruzų bei lešių užkandžius, bus suteikta galimybė papildomai ir NEMOKAMAI komunikacijai žiniasklaidoje.
- Už mėgstamiausią LGS restoraną lankytojai balsuos ir Lietuvos gastronomijos savaitės žvaigždę rinks portale lrytas.lt4
Registracija į atranką tęsiasi iki rugsėjo 22 d. Registruojantis vėliau dalyvio kaina kils.
Spalio 5 dieną pranešime Jums ar praėjote atranką.
Jei kyla klausimų prašome rašyti el. paštu: neda.sceponaite@gmail.com