Vestuvės – iškilmingas renginys, kuriame viskas sustyguota iki menkiausių smulkmenų. Ar čia yra vietos improvizacijai? Žinoma, jog taip! Populiarėjanti atrakcija – skonių eksperimentai, ruošiant ir degustuojant kokteilius. Ne veltui: smagu stebėti, kaip žaismingi burbuliukai maišosi su spalvingais sirupais, o ant taurės kraštelio įsitaiso žavingas dekoras – cukraus vatos pūkelis… Išties, kokteilių maišymas – malonumas ne tik skonio receptoriams, bet ir akims. Pristatome keletą idėjų jūsų šventei.
Grapefruit Lychee Limonade
REIKĖS:
30 ml ,,Teisseire“ greipfrutų ir ličių skonio sirup;
20 ml „Teisseire„ citrinų skonio sirupo;
15 ml Šviežių citrinos sulčių;
Gazuoto vandens;
10 vnt. Mėtos lapelių.
GAMINIMAS:
Į stiklinę su ledo kubeliais supilkite visus ingredientus ir išmaišykite. Papuoškite greipfruto skiltele ir mėtos lapeliais. SKANAUS!
Rasberry French 75
REIKĖS:
30 ml “Whitley Neill” Rapsberry nealkoholinio džino;
15 ml Šviežių citrinos sulčių;
10 ml “Teisseire” cukranendrių sirupo;
Nealkoholinio sauso putojančio vyno.
GAMINIMAS:
Visas ingredientus, putojantį vyną, supilkite į plaktuvą su ledu ir suplakite. Nukoškite kokteilį į tradicinę arba “Coupe” formos taurę ir užpilkite putojančiu vynu iki viršaus. Rekomenduojame papuošti citrinos žievele ir avietėmis.
Bubblegum Bellini
REIKĖS:
20 ml “Teisseire” persikų tyrės;
15 ml Šviežių citrinos sulčių;
10 ml “Teisseire” kramtomosios gumos skonio sirupo;
Nnealkoholinio sauso putojančio vyno.
GAMINIMAS:
Į maišymo stiklinę supilkite visus ingredientus, išskyrus putojantį vyną ir trumpai išmaišykite su ledu. Nukoškite į šampaninę taurę ir užpikite Prosecco vyną. Kokteiliui papuošti naudokite cukraus vatą.
Punch
REIKĖS:
900 ml „Dead Man’s Fingers“ Spiced nealkoholinio romo;
300 ml „Teisseire“ migdolų skonio sirupo;
300 ml „Teisseire“ cinamono skonio sirupo;
450 ml Šviežių žaliųjų citrinų sulčių;
600 ml Ananasų sulčių;
600 ml Apelsinų sulčių.
GAMINIMAS:
Išmaišykite visus ingredientus dideliame ąsotyje su kraneliu. Likusią talpą pripildykite vaisiais, ledo kubeliais ir….mėgaukitės!
Hugo
REIKĖS:
40 ml „Teisseire“ šeivamedžio skonio sirupo;
15 ml Šviežių citrinos sulčių;
Nealkoholinio sauso putojančio vyno;
10 vnt. mėtos lapelių.
GAMINIMAS:
Į vyno taurę supilkite visus ingredientus, nuskabytus mėtos lapelius ir švelniai išmaišykite. Taurę pripildykite pilną ledo ir kelis kartus prasukite su šaukštu. Papuošti rekomenduojame keliomis mėtos viršūnėlėmis.
Mėgaukitės vasara kartu su „Teisseire“!
Daugiau sirupų skonių rasite @promocashcarry fizinėse parduotuvėse bei internetu www. epromo.lt ir www.officeday.lt