imbiero šaknies

Karis su lęšiais ir žirneliais kokosų padaže

Karis su lęšiais ir žirneliais kokosų padaže Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse Karis su lęšiais ir žirneliais kokosų padaže Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse Porcijos Gaminimo laikas 4porcijos 45minutės Porcijos 4porcijos Gaminimo laikas 45minutės Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 400 g konservuotų lešių220 ml kokosų pieno200 g šaldytų žaliųjų žirnelių200 g rudųjų ryžių4 valg. šaukštai natūralaus jogurto1 vnt didelio svogūno2 česnako skiltelės1 vnt aitrioji paprika1 vnt morka10 g imbiero šaknies1 arb šaukšt aliejaus15 g kario...

Skaityti daugiau

Tikka masala

Tikka masala Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse. Tikka masala Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse. Porcijos Gaminimo laikas 3porcijos 40minučių Porcijos 3porcijos Gaminimo laikas 40minučių Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 400 g konservuotų pomidorų savo sultyse (be odelės) (400 g skardinės pjaustytų pomidorų – pomidorų gabaliukai)4 vnt 4 vištienos krūtinėlių be odos200 g špinatų2 valg. šaukštai tikka masala prieskonių (prieskonių mišinys „Santa Maria Tikka Masala“)1 vnt geltonas svogūnas4 skiltelių česnako imbiero šaknies (nykščio dydžio imbiero)2 valg....

Skaityti daugiau

Geltonasis karis su lašiša

Geltonasis karis su lašiša Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe „Big Green Egg“ virtuvės meistrų receptas. Kepsninės priedai : ketaus grotelės ir ketaus puodas. Geltonasis karis su lašiša Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe „Big Green Egg“ virtuvės meistrų receptas. Kepsninės priedai : ketaus grotelės ir ketaus puodas. Porcijos Prep Time Gaminimo laikas 4asmenys 15minučių 70minučių Porcijos Prep Time 4asmenys 15minučių Gaminimo laikas 70minučių Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai Reikės:4 vnt šviežios lašišos filė su oda (po 150 g)1 vnt geltonos saldžiosios paprikos1 vnt rausvojo svogūno alyvuogių aliejaus250 ml...

Skaityti daugiau

Keptos austrės su tailandietišku padažu

Keptos austrės su tailandietišku padažu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe „Big Green Egg“ virtuvės meistrų receptas. Kepsninės priedai : ketaus grotelės Keptos austrės su tailandietišku padažu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe „Big Green Egg“ virtuvės meistrų receptas. Kepsninės priedai : ketaus grotelės Porcijos Prep Time Gaminimo laikas 10porcijų 20minučių 5minutės Porcijos Prep Time 10porcijų 20minučių Gaminimo laikas 5minutės Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai Reikės10 vnt austrių500 g rupios jūros druskosPadažui5 vnt laiškinių svogūnų1 vnt raudonosios aitriosios paprikos3 cm imbiero šaknies5 valg. šaukštų sojų padažo (Kikkoman su mažesniu druskos...

Skaityti daugiau

Lengva vištienos sriuba su žiediniais kopūstais ir imbierais

Lengva vištienos sriuba su žiediniais kopūstais ir imbierais Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Šiam patiekalui pagaminti rei - kalingų ingredientų galite įsigyti „Rimi“ parduotuvėse. Lengva vištienos sriuba su žiediniais kopūstais ir imbierais Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Šiam patiekalui pagaminti rei - kalingų ingredientų galite įsigyti „Rimi“ parduotuvėse. Porcijos Gaminimo laikas 5porcijos 1 valanda Porcijos 5porcijos Gaminimo laikas 1 valanda Patiekalo tipas Sriuba Ingredientai 550 g šviežių viščiukų broilerių filė gabalėlių,2 valg. šaukštų alyvuogių aliejaus1 svogūno5 česnako skiltelių,2 cm imbiero šaknies1 morkos (vidutinės)1 žiedinio kopūsto, (mažesnio)1 raudonosios...

Skaityti daugiau

Partneriai

Pin It on Pinterest