medaus

Moliūgų panakota (panna cotta) su karamelizuotomis kriaušėmis

Moliūgų panakota (panna cotta) su karamelizuotomis kriaušėmis Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Moliūgų panakota (panna cotta) su karamelizuotomis kriaušėmis Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 8 Porcijos 8 Patiekalo tipas Desertas Ingredientai Panakotai200 - 300 g keptų moliūgų masės400 ml kokosų pieno1 a. š. cinamono0,5 a. š. šaukštelio tarkuoto imbiero0,5 a. š. druskos2 - 4 v. š. medaus0,5 lazdelės vanilės3 a. š. šaukštelių želatinos,100 g grietinėlės aviečių pistacijųKaramelizuotoms kriaušėms2 kriaušių1,5 v. š. sviesto0,5 a. š. cinamono1,5 v. š. medaus Porcijos: Ingredientai Panakotai200 - 300 g keptų moliūgų...

Skaityti daugiau

Įdaryta putpelė

Įdaryta putpelė Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Įdaryta putpelė Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 1 Porcijos 1 Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai Patiekalui1 putpelės medaus pipirųĮdarui50 g kalakuto filė30 g grietinėlės20 g pistacijų branduolių5 ml brendžio20 g keptų svogūnų druskos pipirų Porcijos: Ingredientai Patiekalui1 putpelės medaus pipirųĮdarui50 g kalakuto filė30 g grietinėlės20 g pistacijų branduolių5 ml brendžio20 g keptų svogūnų druskos pipirų Porcijos: Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Gaminimo instrukcijos Putpelę iškaulinkite, palikdami tik sparnelių bei šlaunelių kaulus.Įdarui sumalkite kalakutų filė, sumaišykite su išplakta grietinėle, grybais, riešutais...

Skaityti daugiau

Krevečių ir arbūzų salotos

Krevečių ir arbūzų salotos Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Krevečių ir arbūzų salotos Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Prep Time Gaminimo laikas 2 30min 15min Porcijos Prep Time 2 30min Gaminimo laikas 15min Patiekalo tipas Salotos Ingredientai Salotoms150 g šaldytų tigrinių krevečių200 g arbūzo50 g šilauogių ar mėlynių50 g fetos70 g mėgstamų žalumynų aliejaus kepimuiPadažui sauja šviežių ar šaldytų aviečių2 v. š. balzaminio vyno acto1 v. š. alyvuogių aliejaus1 a. š. Dijon garstyčių1 a. š. medaus žiupsnelis druskos žiupsnelis maltų juodųjų pipirų Porcijos: Ingredientai Salotoms150 g...

Skaityti daugiau

Šokoladinis cukinijų pyragas

Šokoladinis cukinijų pyragas Balsai: 3 Įvertinimas: 4.67 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Šokoladinis cukinijų pyragas Balsai: 3 Įvertinimas: 4.67 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 12 50min Porcijos 12 Gaminimo laikas 50min Patiekalo tipas Desertas Ingredientai 200 g bananų150 g medaus260 g riešutų sviesto2 kiaušiniai40 g kakavos miltelių28 g maltų linų sėmenų6 g gesintos sodos žiupsnis druskos250 - 300 g cukinijos Porcijos: Ingredientai 200 g bananų150 g medaus260 g riešutų sviesto2 kiaušiniai40 g kakavos miltelių28 g maltų linų sėmenų6 g gesintos sodos žiupsnis druskos250 - 300 g cukinijos Porcijos: Patiekalo tipas Desertas Gaminimo...

Skaityti daugiau

Žirnelių ir mėtų spurga su vasabių majonezu ir petražolių duonos traškučiu

Žirnelių ir mėtų spurga su vasabių majonezu ir petražolių duonos traškučiu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Žirnelių ir mėtų spurga su vasabių majonezu ir petražolių duonos traškučiu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 2 Porcijos 2 Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai Žirnelių ir mėtų spurgoms1 v. š. miltų100 g sviesto200 ml pieno300 g žirnelių1 vnt. svogūno1 saujos mėtų1 vnt. kiaušinio japoniškų "Panko" džiūvesėlių druskos pipirų aliejaus kepimuiVasabių majonezui40 g kaiušinių trynių0,5 v. š. garstyčių0,5 v. š. baltojo vynoo,5 v. š. medaus Wasabi pastos100 g alyvuogių aliejaus200 g augalinio...

Skaityti daugiau
  • 1
  • 2

Partneris

Pin It on Pinterest