medaus

Geltonasis karis su lašiša

Geltonasis karis su lašiša Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe „Big Green Egg“ virtuvės meistrų receptas. Kepsninės priedai : ketaus grotelės ir ketaus puodas. Geltonasis karis su lašiša Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe „Big Green Egg“ virtuvės meistrų receptas. Kepsninės priedai : ketaus grotelės ir ketaus puodas. Porcijos Prep Time Gaminimo laikas 4asmenys 15minučių 70minučių Porcijos Prep Time 4asmenys 15minučių Gaminimo laikas 70minučių Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai Reikės:4 vnt šviežios lašišos filė su oda (po 150 g)1 vnt geltonos saldžiosios paprikos1 vnt rausvojo svogūno alyvuogių aliejaus250 ml...

Skaityti daugiau

Glotnučiai tortilijų dubenėliuose

Glotnučiai tortilijų dubenėliuose Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Santa Maria receptas Glotnučiai tortilijų dubenėliuose Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Santa Maria receptas Porcijos Gaminimo laikas 5porcijos 30minučių Porcijos 5porcijos Gaminimo laikas 30minučių Patiekalo tipas Desertas Ingredientai 5 vnt tortilijų su burokėliais (Santa Maria)750 ml turkiško jogurto75 g migdolų75 g lazdynų riešutų75 g aviečių1 bananas75 ml žemės riešutų sviesto100 ml granatų sėklų50 ml medaus aliejaus (indeliams patepti) Porcijos: porcijos Ingredientai 5 vnt tortilijų su burokėliais (Santa Maria)750 ml turkiško jogurto75 g migdolų75 g lazdynų riešutų75 g aviečių1 bananas75...

Skaityti daugiau

Salotos su grilyje keptu Halloumi sūriu, bolivine balanda ir arbūzu

Salotos su grilyje keptu Halloumi sūriu, bolivine balanda ir arbūzu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus reikiamus produktus galite rasti "Rimi" parduotuvėse Salotos su grilyje keptu Halloumi sūriu, bolivine balanda ir arbūzu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus reikiamus produktus galite rasti "Rimi" parduotuvėse Gaminimo laikas 30minučių Gaminimo laikas 30minučių Patiekalo tipas Salotos Ingredientai Salotoms reikės:200 g ožkos pieno sūrio (Ica Halloumi)500 g arbūzo100 g juodosios bolivinės balandos100 g grąžgarsčių50 g kedrinių pinijų80 g vytinto kumpioUžpilui reikės:3 valg. šaukštai alyvuogių aliejaus1 vnt žalioji citrina2 valg. šaukštai medaus...

Skaityti daugiau

Lašišų filė medaus ir sojų glaiste su jaunaisiais brokoliais

Lašišų filė medaus ir sojų glaiste su jaunaisiais brokoliais Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Šiam patiekalui pagaminti reikalingų ingredientų galite įsigyti „Rimi“ parduotuvėse. Lašišų filė medaus ir sojų glaiste su jaunaisiais brokoliais Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Šiam patiekalui pagaminti reikalingų ingredientų galite įsigyti „Rimi“ parduotuvėse. Porcijos Gaminimo laikas 2-4asmenys 35minutės Porcijos 2-4asmenys Gaminimo laikas 35minutės Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 500 g lašišų filė be kaulų, be odos4 valg. šaukštai medaus2 valg. šaukštai sojų padažo1 vnt citrinos1 vnt česnako skiltelė1 šaukštelio tarkuoto imbiero2 valg. šaukštai alyvogių...

Skaityti daugiau

Zyplių dvaro virtuvės keptas varškės sūris su apelsininiu šafrano medumi

Artūras Rakauskas   Ko gero, vienintelis Lietuvos kuchmistras Artūras Rakauskas jau 3 metus žavi provinciją LDK laikų skoniais. Nors Zyplių dvaro virtuvė – nebe pirmoji, kuriai jis vadovauja, jaunatviškas ryžtas ir potraukis improvizacijai puikiai sutapo su ambicinga restorano savininkų idėja. „Kuchmistrai“ ne tik puoselėja krašto tradicijas, gaivina primirštą dvaro kultūrą, bet vis kviečia naujoms gastronominėms patirtims. Geriausi vietiniai gaminiai su kuchmistro išmone tampa kulinariniais šedevrais, leidžiančiais bent kiek priartėti prie dvarų klestėjimo laikų. Zyplių dvaro virtuvės keptas varškės sūris su apelsininiu šafrano medumi Balsai: 3 Įvertinimas: 3.67 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Pavasarį, kai reikia stiprinti organizmą,...

Skaityti daugiau

Partneriai

Pin It on Pinterest