Autentiška lietuviška virtuvė derinama su šiuolaikinėmis tendencijomis.

Naujasis meniu bus kupinas naujų skonių, Italijos dvelksmo ir baltųjų trumų. Albos Baltųjų Trumų ir Vyno Riterių Ordino inauguracijos vakarą dviejų šefų: lietuvio ir italo gaminta vakarienė detalėmis ir skoniais persikels į meniu, kuriame susipins Italijos ir Lietuvos istorijos, produktai ir gaminimo technikos.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur

Šefo komplimentas

Užkandis

Moliūgų ir miško grybų kapučinas

Kreminė moliūgų sriuba, lazdynų riešutai, voveraitės, baravykai, pieno puta

Pagrindinis patiekalas

Otas su rūkyta bulvių koše 

Otas, kale kopūstai, krevečių padažas

Desertas

Dekonstruotas tiramisu

Šokoladas, maskarponės kremas, pistacijų kremas, kavos ir romo skonio “kempinė”, traškutis

Karaimu g. 53A, Trakai

Virtuvės šefas – Edgaras Rutkauskas

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur

Rezervacijai:

+370 655 68012

info@asklubas.lt

www.asklubas.lt

Degustacijų pateikimo laikas:

V – VII 18:00 – 22:00