„Astorija Brasserie“ restorane atstumas nuo Vilniaus iki Paryžiaus staiga sutrumpėja. Čia intriguojančios gastronominio pasaulio istorijos pasakojamos tiesiog lėkštėje. Kol mėgausitės ypatingų skonių kelione, už didelių verandos langų keisis abejingų nepaliekantis Vilniaus senamiesčio peizažas.

„Keliaudamas po Viduržemio jūros šalis susipažinau su šio regiono virtuve, kuri įkvėpė sukurti degustacinį meniu. Tikiuosi, kad šiandienos skonių kelionė Jus bent trumpam nukels į atostogų prisiminimus“, – „Astorija Brasserie“ restorano šefas Vytautas Verkauskas.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur

Aperityvas

Šukučių ceviche, citrusinių vaisių Leche de Tigre, marinuoti šalotiniai svogūnai, raudonieji ikrai, žolelių aliejus

Užkandis

Krevetės, beurre noisette,  česnakas, petražolių oras, brioche duona

Pagrindinis patiekalas

12 valandų troškinti jautienos žandai ispaniškai Carilleras de Ternera, rodonasis kopūstas, pommes mousseline, demi glace padažas

ARBA

Atlantinio vilkešerio filė, rinktinės daržovės, consommé au safran

Desertas

Orinė Pavlova, madagaskaro vanilės kremas, miško uogos, šampano sirupas

Didžioji g. 35, Vilnius

Virtuvės šefas – Vytautas Verkauskas

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur

Rezervacijai:

+370 5 2360840

astorija.brasserie@radissoncollection.com

www.astorijabrasserie.lt

Degustacijų pateikimo laikas:

I – V 15:00 – 22:00

VI – VII 12:00 – 22:00