„Astorija Brasserie“ restorane atstumas nuo Vilniaus iki Paryžiaus staiga sutrumpėja. Čia intriguojančios gastronominio pasaulio istorijos pasakojamos tiesiog lėkštėje. Kol mėgausitės ypatingų skonių kelione, už didelių verandos langų keisis abejingų nepaliekantis Vilniaus senamiesčio peizažas.
„Keliaudamas po Viduržemio jūros šalis susipažinau su šio regiono virtuve, kuri įkvėpė sukurti degustacinį meniu. Tikiuosi, kad šiandienos skonių kelionė Jus bent trumpam nukels į atostogų prisiminimus“, – „Astorija Brasserie“ restorano šefas Vytautas Verkauskas.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
Aperityvas
Šukučių ceviche, citrusinių vaisių Leche de Tigre, marinuoti šalotiniai svogūnai, raudonieji ikrai, žolelių aliejus
Užkandis
Krevetės, beurre noisette, česnakas, petražolių oras, brioche duona
Pagrindinis patiekalas
12 valandų troškinti jautienos žandai ispaniškai Carilleras de Ternera, rodonasis kopūstas, pommes mousseline, demi glace padažas
ARBA
Atlantinio vilkešerio filė, rinktinės daržovės, consommé au safran
Desertas
Orinė Pavlova, madagaskaro vanilės kremas, miško uogos, šampano sirupas
Didžioji g. 35, Vilnius
Virtuvės šefas – Vytautas Verkauskas
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
Rezervacijai:
+370 5 2360840
astorija.brasserie@radissoncollection.com
Degustacijų pateikimo laikas:
I – V 15:00 – 22:00
VI – VII 12:00 – 22:00