Atšventęs 10-ies metų jubiliejų, svečių pamėgtas baras „California Tapas & Wine“ gali pasigirti ne tik žymių JAV dizainerių kurtu interjeru, bet ir išskirtinių gėrimų bei patiekalų asortimentu.

Gėrimų meniu rasite „Imperial“ restorano somelje sudarytą vynų korta ir itin platų konjakų, viskių ir kitų tauriųjų gėrimų sąrašus. Mėgaudamiesi šampanu, austrėmis, skaniais kokteiliais ir legendiniais patiekalais-žvaigždėmis pagal ispaniškus ir amerikietiškus receptus, svečiai švęs gyvenimą ir pasijus kaip saulėtoje Kalifornijoje!

Čia taip pat vyksta ne tik išskirtiniai vakarėliai, bet ir vėlyvieji pusryčiai „Brunch“ bei degustacinės „California Gourmet“ šefo vakarienės.

Išskirtinė degustacinė vakarienė „Skonių Istorijos“ – Gastronominė Kelionė Per Spalvingąją Europą!

„California“ gastrobaras, šios Lietuvos gastronomijos savaitei, su malonumu pristato Jums gastronimines istorijas iš įvairių Europos kraštų. Šią savaitę, nuo lapkričio 6 iki 12 dienos, kviečia jus į nepakartojamą kelionę per spalvingąją Europą, kurią galite patirti atvykę į California gastrobarą!

Pasitikimui…

Pradėkime savo kelionę Škotijos kalnų žaliose pievose, kur ožkos sūris

susitinka su rūkytu burokėliu „eskimo“ ragelyje. Šis pasitikimo patiekalas jums primins žalios Škotijos pakrantės šviežumą.

Užkandis…

Toliau keliaukime į Prancūzijos kaimo sodybas, kur antienos kepenėlių parfait su lazdyno riešutų sviestu, sviestinės duonos skrebučiais ir svarainių uogiene privers jus pagalvoti, kad esate geriausiame Prancūzijos restorane!

Pagrindinis patiekalas…

Italija kviečia mus prie savo šeimos stalo su triušienos kulšele, 12 valandų kepta malkomis kūrentoje krosnyje, o jos draugėmis šį vakarą bus rozmarine keptos mažosios bulvytės, voveraitės ir čiobrelių padažas. Tai tikras kulinarinis kelias per Italijos kalnus ir laukus.

Desertas…

Galiausiai, mes pasiekėme Ispanijos saulės nušviestą krantą, kur jums bus patiekta sviestinio moliūgo „Crema Catalana“ su šlakeliu „Mandaretto“ likerio. Tai kaip tik tai, ko reikia šiam gastronominiam kelionei baigti su saldžiomis Ispanijos krantus primenančiomis akimirkomis.

Nepraleiskite šios išskirtinės degustacinės vakarienės savaitės metu. Mūsų gastronominė kelionė prasideda čia, Vilniuje, ir pasibaigs jūsų skonio paplūdimyje! Prisijunkite prie mūsų lapkričio 6-12 dienomis ir atraskite Europos skonius „California“ gastrobare!

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur

Šefo komplimentas

Škotiškas ožkos sūris su rūkytu burokėliu „eskimo“ ragelyje

Užkandis

Antienos kepenėlių parfait su lazdyno riešutų sviestu, sviestinės duonos skrebučiais ir svarainių uogiene

Pagrindinis patiekalas

Triušienos kulšelė kepta malkomis kūrentoje krosnyje 12 val. su rozmarine keptomis mažosiomis bulvytėmis (Itališkai), voveraitėmis ir čiobrelių padažu

Desertas

Sviestinio moliūgo Ispaniškoji „Crema Catalana“ su šlakeliu „Mandaretto“ likerio

Subačiaus g. 2, Vilnius

Virtuvės šefas – Slava Janc

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur

Rezervacijai:

+370 652 65551

hotel@imperialvilnius.lt

www.facebook.com

www.tablein.com

Degustacijų pateikimo laikas:

I – VII 15:00 – 22:00