Restorano „Piazza“ ideologija glūdi aikštės prasmėje. Iš italų kalbos „Piazza“ reiškia aikštę, arba susitikimo vietą. Tai vietinė bendruomenės susitikimo vieta, kurioje siekiama sukurti ypatingą aplinką viešbučio ir miesto svečiams bei vietiniams gyventojams. „Piazzoje“ svečiai gali susitikti, pasilepinti skaniu maistu ir maloniais pokalbiais, visą tai lydint profesionaliam aptarnavimui.

„Piazza“ virtuvė yra įkvėpta Italijos kulinarijos tradicijų, ir jie deda visas pastangas, kad paruoštų autentiškus, skanius patiekalus su šviežiais ingredientais. Kiekvienas patiekalas patiekiamas su meile ir siūloma išskirtinė patirtis svečiams.

Restorano „Piazza“ kryptis yra sukurti nuoširdžią, sveiką ir šeimyninę atmosferą, kurioje kiekvienas jaučiasi sveikintas ir svarbus. Jie siekia tapti vietiniu ir tarptautiniu mėgstamu susibūrimo tašku, kuris prisideda prie bendruomenės suartėjimo ir mėgavimosi gyvenimu.

Namų gamybos klasikinė fokačija, patiekiama su balzamiku ir alyvuogių aliejumi. Nepaprasto skonio, burnoje tirpstantis užkandis „Vitello tonnato. Tai veršienos išpjovos riekelės su tuno padažu ir parmezano sūrio kremu. „Whipped ricotta“ – plaktas rikotos sūris, patiekiamas su viduržemio jūros žolelėmis, ančiuviais, pesto padažu ir picos duonele. Pagrindiniam patiekalui „Risotto“ su keptomis krevetėmis, midijomis, moliuskais ir kalmarais. Desertui – lazdynų riešutų skonio „Tiramisu“.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur

Pasitikimo gėrimas

Šefo komplimentas

Namų gamybos klasikinė fokačija, patiekiama su balzamiku ir alyvuogių aliejumi

Užkandis

Vitello tonnato

Veršienos išpjovos riekelės su tuno padažu ir parmezano sūrio kremu

IR

Whipped ricotta

Plaktas rikotos sūris, patiekiamas su viduržemio jūros žolelėmis, ančiuviais, pesto padažu ir picos duonele

Pagrindinis patiekalas

Risotto su keptomis krevetėmis, midijomis, moliuskais ir kalmarais

Desertas

Lazdynų riešutų skonio Tiramisu

Konstitucijos pr. 20, Vilnius

Virtuvės šefas – Artūras Burnajevas

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur

Rezervacijai:

+370 5 2726210

piazza@radissonblu.com

www.facebook.com

Degustacijų pateikimo laikas:

III – VI 18:00 – 22:00