Pievų patiekaluose susilieja moderni sezoniška virtuvė ir lietuviškos tradicijos. Produktus patiekalams tiekiami iš ekologiškų ir tvarių vietos ūkių. Pievų maistas – visuomet šviežias, sveikas ir pritaikytas moderniems mitybos standartams. Kiekvieną sezoną stengiamasi pristatyti svečiams ne tik naują meniu, tačiau ir meniu konceptą, todėl kaskart svečiui apsilankius restoranas turi, ką pasiūlyti naujo.
Kadangi restorano pavadinimas „Pievos“, nušienavus pievas po vasaros gimė idėja paruošti antį, rūkytą šiene, kurią vėliau glazūruojama su lietuvišku medumi ir kadagio uogomis. O prie anties deginto sviesto padažas su marinuotais nesunokusiais serbentais ir druskoje kepta saliero šaknimi.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Šefo komplimentas
Juoda duona, sūdyti Iberico lašiniai, marinuoti serbentai
Užkandis
Sūdyta skumbrė, degintos paprikos, kimchi sultys
Pagrindinis patiekalas
Šiene rūkyta antis, moliūgai, saliero šaknis, kadagio uogos
Desertas
Trupiniuotis, degintos slyvos, bruknės, lazdyno riešutų kremas
Basanavičiaus a. 16, Birštonas
Virtuvės šefai – Dominykas Baronas ir Rolandas Čižikas
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Rezervacijai:
+370 686 77734
Degustacijų pateikimo laikas:
IV – VI 18:00 – 22:00