Pievų patiekaluose susilieja moderni sezoniška virtuvė ir lietuviškos tradicijos. Produktus patiekalams tiekiami iš ekologiškų ir tvarių vietos ūkių. Pievų maistas – visuomet šviežias, sveikas ir pritaikytas moderniems mitybos standartams. Kiekvieną sezoną stengiamasi pristatyti svečiams ne tik naują meniu, tačiau ir meniu konceptą, todėl kaskart svečiui apsilankius restoranas turi, ką pasiūlyti naujo.

Kadangi restorano pavadinimas „Pievos“, nušienavus pievas po vasaros gimė idėja paruošti antį, rūkytą šiene, kurią vėliau glazūruojama su lietuvišku medumi ir kadagio uogomis. O prie anties deginto sviesto padažas su marinuotais nesunokusiais serbentais ir druskoje kepta saliero šaknimi.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur

Šefo komplimentas

Juoda duona, sūdyti Iberico lašiniai, marinuoti serbentai

Užkandis

Sūdyta skumbrė, degintos paprikos, kimchi sultys

Pagrindinis patiekalas

Šiene rūkyta antis, moliūgai, saliero šaknis, kadagio uogos

Desertas

Trupiniuotis, degintos slyvos, bruknės, lazdyno riešutų kremas

Basanavičiaus a. 16, Birštonas

Virtuvės šefai – Dominykas Baronas ir Rolandas Čižikas

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur

Rezervacijai:

+370 686 77734

info@pievosbirstone.lt

www.pievosbirstone.lt

Degustacijų pateikimo laikas:

IV – VI 18:00 – 22:00