Itališkais skoniais pulsuojantis restoranas Piano Piano Paupys svečius pasitinka tradicinės italų virtuvės patiekalais perpintais modernių skonių. Jais besimėgaujant būsite apsupti urbanistinio interjero, malonios ir jaukios atmosferos. Kiekvieną sezoną itališką virtuvę papildome naujais patiekalais. Restorane galima rasti vynų iš visos Italijos regionų bei viso pasaulio. Savaitgaliais pas mus galima užsukti pusryčių, o a la carte meniu rasite vegetariškų patiekalų, atsisakius kai kurių priedų, galime paruošti ir veganišką maistą.
Cannoli
Kilmė – Sicilija, Italija
Tai traškus vamzdelio formos desertas įdarytas kremu iš minkšto sūrio. Tai populiariausias desertas visoje pietinėje Italijoje. Mes sugalvojome šį desertą patiekti sava versija – klasiką perpynėme su novatoriškomis idėjomis. Pasitelkiant Sous vide techniką paruošėme figų carpaccio, kuris puikiai derės su Cannoli įdaru: balto šokolado ganache, gervuogių šerbetu, gervuogių glajumi bei itališku morengu.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Šefo komplimentas
Focaccia pyragėlis – avokado-ricotta sūrio kremas, vytinti pomidorai
Užkandis
Auksaspalvės dorados tartaras – kaparėliai, šalotiniai svogūnai, petražolės, marinuotų svogūnų perlai, aštuonkojo aïoli
Pagrindinis patiekalas
Karališkoji putpelė su perlinių kruopų perlotto – putpelė įdaryta pancetta affumicata šonine bei vištienos kepenėlėmis, putpelių demi–glace, purpurinė morka, pastarnokai, pastarnokų–morkų kremas
Desertas
Balto šokolado Cannoli – figų carpaccio, balto šokolado ganache, gervuogių šerbetas, gervuogių gelis, itališkas morengas
Aukštaičių g. 7, B korpusas, Vilnius
Virtuvės šefas – Sergėj Kokoškin
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Rezervacijai:
+370 682 71044
Degustacijų pateikimo laikas:
I – VII 17.00 – 23.00