Itališkais skoniais pulsuojantis restoranas Piano Piano Paupys svečius pasitinka tradicinės italų virtuvės patiekalais perpintais modernių skonių. Jais besimėgaujant būsite apsupti urbanistinio interjero, malonios ir jaukios atmosferos. Kiekvieną sezoną itališką virtuvę papildome naujais patiekalais. Restorane galima rasti vynų iš visos Italijos regionų bei viso pasaulio. Savaitgaliais pas mus galima užsukti pusryčių, o a la carte meniu rasite vegetariškų patiekalų, atsisakius kai kurių priedų, galime paruošti ir veganišką maistą.

Cannoli

Kilmė – Sicilija, Italija

Tai traškus vamzdelio formos desertas įdarytas kremu iš minkšto sūrio. Tai populiariausias desertas visoje pietinėje Italijoje. Mes sugalvojome šį desertą patiekti sava versija – klasiką perpynėme su novatoriškomis idėjomis. Pasitelkiant Sous vide techniką paruošėme figų carpaccio, kuris puikiai derės su Cannoli įdaru: balto šokolado ganache, gervuogių šerbetu, gervuogių glajumi bei itališku morengu.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur

Šefo komplimentas

Focaccia pyragėlis – avokado-ricotta sūrio kremas, vytinti pomidorai

Užkandis

Auksaspalvės dorados tartaras – kaparėliai, šalotiniai svogūnai, petražolės, marinuotų svogūnų perlai, aštuonkojo aïoli

Pagrindinis patiekalas

Karališkoji putpelė su perlinių kruopų perlotto – putpelė įdaryta pancetta affumicata šonine bei vištienos kepenėlėmis, putpelių demi–glace, purpurinė morka, pastarnokai, pastarnokų–morkų kremas

Desertas

Balto šokolado Cannoli – figų carpaccio, balto šokolado ganache, gervuogių šerbetas, gervuogių gelis, itališkas morengas

Aukštaičių g. 7, B korpusas, Vilnius

Virtuvės šefas – Sergėj Kokoškin

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur

Rezervacijai:

+370 682 71044

paupys@pianopiano.lt

www.pianopiano.lt

Degustacijų pateikimo laikas:

I – VII 17.00 – 23.00