Restorane Red Brick, įsikūrusiame plačių Lietuvos laukų slėnyje, laikas virsta galimybe pažinti gamtos dosnumą. Tai kulinarinė kelionė, prasidedanti pasivaikščiojimu po vietas, kur auga Red Brick naudojami ingredientai ir besitęsianti degustacinės vakarienės metu. Atvažiuokite į vietą, kuri augina Jūsų maistą ir leiskite mums pravesti Jus skonių ir atradimų taku.

„Red Brick” degustacinis meniu yra ypatingas tuo, jog didžioji dalis ingredientų yra užauginti Red Brick restorano žemėse esančiame Farmers Circle bei aplinkiuose ūkiuose ir miškuose. Besikeičiantys metų laikai lemia ir restorano meniu sezoniškumą, todėl šiuo, rudens sezono metu, į meniu įtraukiame tokias rudens gėrybes kaip grybai, obuoliai, burokėliai.

Restorano šefas – islandas Arnór Ingi Bjarkason. Sukaupęs patirtį garsiausiuose pasaulio restoranuose, tokiuose kaip Noma bei Grön, Red Brick restorane jis apjungia baltiškus ir skandinaviškus skonius su Japonišku prieskoniu.
Apsilankymas Red Brick restorane tai ne tik galimybė pasimėgauti kokybišku maistu, bet ir pajusti vienį su gamta, pamatyti iš kur patiekiamas maistas atkeliauja.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur

Šefo komplimentas

Chawanmushi su antiena

Užkandis

Upėtakis ir brandinta jautiena

Jautiena, svogūnai ir grybai

Pagrindinis patiekalas

Jūros velniai, graikiniai riešutai, žiediniai kopūstai, miso

IR

Antis, bulvės ir šaltalankiai

Desertas

Burokėlių, obuolių ir citrinų verbena

Žirgyno g.1, Radiškis

Virtuvės šefas – Arnór Bjarkason

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur

Rezervacijai:

+370 640 26820

redbrick@bfr.lt

www. red-brick.lt

Degustacijų pateikimo laikas:

IV  –  VII 18:00  – 22:00