Įsikūręs pačioje Vilniaus senamiesčio širdyje belgų – prancūzų virtuvės restoranas –  alaus namai kviečia paragauti mūsų pasididžiavimo – visada šviežių midijų bei kitų šefo patiekalų ir pasinerti į įtraukiančios Agatos Kristi detektyvo E. Puaro istorijas.

Agatos Christie detektyvų herojaus vardu pavadintame restorane „Puaro“ Gastronomijos savaitės laikotarpiu kviečiame Vilniečius ir miesto svečius pasimėgauti gastronomine kelione į Belgiją ir Prancūziją.

Šalys, garsėjančios alaus kokybe ir  kulinarine istorija, susiliejačia pat – Vilniaus senamiestyje.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur

Užkandis

Tartare aux perles de bière – Tuno – krevečių tartaras, su namų gamybos belgiško „Kriek“ perlais, pagardintas Pecorino sūriu ir žolelių aliejumi

Pagrindinis patiekalas

Lapin à la Gueuze – Troškinta triušiena belgiškame aluje su čiobreliais ir belgiškomis bulvytėmis.

Desertas

Crème brûlée à la fève tonka – Tonkos pupelių Crème brûlée

Antokolskio 13, Vilnius

Virtuvės šefė – Violeta Glušakova

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur

Rezervacijai:

+370 620 23444

puarovilnius@gmail.com

www.facebook.com

Degustacijų pateikimo laikas:

I – VII 12:00 – 22:00