Įsikūręs pačioje Vilniaus senamiesčio širdyje belgų – prancūzų virtuvės restoranas – alaus namai kviečia paragauti mūsų pasididžiavimo – visada šviežių midijų bei kitų šefo patiekalų ir pasinerti į įtraukiančios Agatos Kristi detektyvo E. Puaro istorijas.
Agatos Christie detektyvų herojaus vardu pavadintame restorane „Puaro“ Gastronomijos savaitės laikotarpiu kviečiame Vilniečius ir miesto svečius pasimėgauti gastronomine kelione į Belgiją ir Prancūziją.
Šalys, garsėjančios alaus kokybe ir kulinarine istorija, susiliejačia pat – Vilniaus senamiestyje.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Užkandis
Tartare aux perles de bière – Tuno – krevečių tartaras, su namų gamybos belgiško „Kriek“ perlais, pagardintas Pecorino sūriu ir žolelių aliejumi
Pagrindinis patiekalas
Lapin à la Gueuze – Troškinta triušiena belgiškame aluje su čiobreliais ir belgiškomis bulvytėmis.
Desertas
Crème brûlée à la fève tonka – Tonkos pupelių Crème brûlée
Antokolskio 13, Vilnius
Virtuvės šefė – Violeta Glušakova
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Rezervacijai:
+370 620 23444
Degustacijų pateikimo laikas:
I – VII 12:00 – 22:00