
RIB ROOM restorano išskirtinumas – netradiciniais būdais pagaminti šonkauliai. Čia taip pat rasite ir klasikinės pasaulio virtuvės patiekalų. Jeigu ieškote gero maisto ir jaukios aplinkos – Holiday Inn Vilnius viešbutyje įsikūrusio RIB ROOM restorano komanda laukia Jūsų!
„Kai buvau mažas vaikas, mama man nuolat sakydavo, jog negalima žaisti su maistu…. Po daugelio metų, kai pradėjau savo karjerą virtuvėje, supratau, kad būtent per žaidimą gimsta nauji patiekalai, skoniai ir netradiciniai patiekimo būdai. Virtuvėje kiekvienas patiekalas tampa mano istorija… Šiais metais noriu pasidalinti keliomis istorijomis ir su Jumis, kurių dalimi tapo ne tik patiekalai, bet ir mano paties patirtys, kelionės ir emocijos“ – savo mintimis dalinasi RIB ROOM virtuvės šefas Miroslav Styčinskij.
MF DOOM – Metai Islandijoje
„Metai praleisti Islandijoje buvo didžiausias mano gyvenimo nuotykis. Jos gamta, skoniai, maisto tradicijos, netgi muzika, kurios klausydavausi keliaudamas į darbą, visa tai tapo vertinga ir įdomia mano gyvenimo istorijos dalimi, iš kurios gimė šis patiekalas“
Saint-Jacques šukutės kalmaro rašalo tempuroje | keptas poras su medumi | raudonieji ikrai | marinuota lotoso šaknis | daigai | juodasis česnakas | cikorijos dūmai
ERIKAH BADU – Tailandas
„Tailandas-atskira istorija! Tai kitas pasaulio kraštas, maža sala, tai, kas įprasta vietiniams, man buvo tikras atradimas. Daugybė spalvų, pagarba maistui, gamtai ir įdomūs skonių deriniai, visa tai įkvėpė šį patiekalą“.
Ant grotelių keptos auksinės krevetės | ciberžolėje virtas kininis bastutis | geltonojo kario ir saldžiųjų pipirų padažas | mango ikrai | traškus mangų popierius | kario druska | daigai
DILLA’S GAME – Sugrįžimas į Lietuvą
„Sugrįžęs po ilgų kelionių atgal į Lietuvą, pajutau ingredientų ir skonių trūkumą. Todėl savo sukauptą ir įgytą patirtį svetur panaudojau šiame patiekale“.
Iberico kiaulienos šonkauliai | aštrus palmių cukraus glajus | keptas obuolys su paprika ir svogūnais | dūminis rozmarinas | bulvės Rosti | daigai | dehidratuotas obuolys
Desertas – Lietuva yra kraštas kupinas autentiško maisto ir skonių, kurie visada mane stebina ir įkvepia.
Šaltalankių šerbetas | medaus trupiniai | šaltalankių popierius ir ikrai
Šiais patiekalais mūsų virtuvės šefas nori pasidalinti su Jumis ir parodyti Jums, kad maistas gali būti ne tik skanus, bet ir išskirtinai įdomus per pasakojimus apie gyvenimą, įspūdžius, emocijas ir keliones.
Virtuvės šefas Miroslav Styčinckij
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
Užkandžiai
MF DOOM – Metai Islandijoje
Saint–Jacques šukutės kalmaro rašalo tempuroje
keptas poras su medumi, raudonieji ikrai, marinuota lotoso šaknis, daigai, juodasis česnakas, cikorijos dūmai
IR
ERIKAH BADU – Tailandas
Ant grotelių keptos auksinės krevetės
ciberžolėje virtas kininis bastutis, geltonojo kario ir saldžiųjų pipirų padažas, mango ikrai, traškus mangų popierius, kario druska, daigai
Pagrindinis patiekalas
DILLA’S GAME – Sugrįžimas į Lietuvą
Iberico kiaulienos šonkauliai
aštrus palmių cukraus glajus, keptas obuolys su paprika ir svogūnais,dūminis rozmarinas, bulvės Rosti, daigai, dehidratuotas obuolys
Desertas
Šaltalankių šerbetas, medaus trupiniai, šaltalankių popierius ir ikrai
Šeimyniškių g. 1, Vilnius
Virtuvės šefas – Miroslav Styčinskij
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
Rezervacijai:
+370 618 49536
Degustacijų pateikimo laikas:
I – V 15:00 – 22:00
VI 12:00 – 22:00
VII 12:00 – 21:00