Pasaulis tapo labai mažas. Žmonės vis daugiau keliauja ir ragauja. Untold Grill Stories restoranas nori, kad jie valgytų įdomiai. Tai kelionių restoranas, patiekalai įkvėpti iš įvairiausių pasaulio kampelių, čia rasite ne tik amerikietiškų BBQ šonkauliukų ar vištienos sparnelių, tačiau ir Indija kvepiačią Kormą ar Sakartvelo pasididžiavimą – Charčio.

Šiemet Untold Grill Stories skoniais ir kvapais kartu su virtuvės šefu Aleksandr keliaus po pasaulį ir pagrindiniam patiekalui bajoriška kiauliena,  pagardinta šllakeliu 1986 metais atsiradusių mažųjų morkyčių rūšies skoniu, atskriejusiu tiesiai iš Kalifornijos, kiauliena pagardinta  pastarnokais gimusiais Viduržemio jūros pakrantėse, na ir raudonasis vynas bus naudojamas iš Sakartvelo, kad būtų įdomu. Tikra kelionė įvairiuose žemynuose bei laike vienoje lėkštėje.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur

Užkandis

Druskoje keptų auksinių ir raudonųjų burokėlių karpačio su ožkų pieno sūrio kremu, burokėlių lapais ir apelsino žievelių padažu

ARBA

Virtas veršienos kumpis su tuno padažu ir kaparėliais ( Vitello Tonnato)

Pagrindinis patiekalas

24 valandas raudonajame vyne troškintas kiaulienos išpjovos kepsnys patiekiamas su Ratte bulvytėmis, gardintomis rozmarinais, virtų burokėlių pasta, svieste kepintais pastarnokais ir baby morkytėmis su Viduržemio jūros prieskoniais

ARBA

Parmos kumpiu kimšta ir krosnyje kepta putpelė patiekiama su degintomis vynuogėmis,  moliūgo ir sviesto koše

ARBA

Krosnyje kepta skumbrė su Čimi čiuri padažu, baltojo miso pasta ir česnake keptomis šparaginėmis pupelėmis

Desertas

Drėgnas šokoladinis pyragas su aviečių ir romo marmeladu, baltojo šokolado ledais

Žalgirio g. 90, Vilnius

Virtuvės šefas – Aleksandr Sihai 

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur

Rezervacijai:

+370 609 01445

stories@untold.lt

www.facebook.com

Degustacijų pateikimo laikas:

I  –  V 17:00 – 21:00

VI  –  VII 13:00 – 21:00