druskos ir pipirų

Aštrios lašišų salotos su mangais ir avokadais

Aštrios lašišų salotos su mangais ir avokadais Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Šiam patiekalui pagaminti reikalingų ingredientų galite įsigyti „Rimi“ parduotuvėse. Aštrios lašišų salotos su mangais ir avokadais Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Šiam patiekalui pagaminti reikalingų ingredientų galite įsigyti „Rimi“ parduotuvėse. Porcijos Gaminimo laikas 4asm 50min Porcijos 4asm Gaminimo laikas 50min Patiekalo tipas Salotos Ingredientai 500 g lašišų filė be kaulų, be odos100 g rudųjų ryžių2 arb. šaukštelių maltos paprikos1 arb. šaukštelio kumino1 arb.šaukštelio raudonėlio1 vnt saliero stiebo5 g laiškinių česnakų2 vnt mangų1 vnt avokado1 vnt...

Skaityti daugiau

Ryžių popieriaus suktinukai su vištiena ir ananasų padažu

Ryžių popieriaus suktinukai su vištiena ir ananasų padažu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Šiam patiekalui pagaminti reikalingų ingredientų galite įsigyti „Rimi“ parduotuvėse. Ryžių popieriaus suktinukai su vištiena ir ananasų padažu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Šiam patiekalui pagaminti reikalingų ingredientų galite įsigyti „Rimi“ parduotuvėse. Porcijos Gaminimo laikas 6-7 1 val30 min Porcijos 6-7 Gaminimo laikas 1 val30 min Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai 500 g viščiukų šlaunelių mėsos1 arb. šaukštelio raudonosios saldžiosios paprikos1 arb. šaukštelio raudonėlio1 arb. šaukštelio žaliosios citrinos sulčių2 pakuočių ryžių popieriaus1 „Iceberg“ salotos1 morka1 agurkas20...

Skaityti daugiau

Jautienos kepsnys su kiaušininiais makaronais

Specialiai šefo kurtas receptas aukščiausios kokybės jautienai paruošti. Skanaus!   Jautienos kepsnys su kiaušininiais makaronais Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Jautienos kepsnys su kiaušininiais makaronais Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 3 Porcijos 3 Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 300 g „Utenos mėsos“ bulienos nugarinės su kaulu, kiaušininių makaronų,10 g rozmarinų20 g sviesto10 g aitriųjų paprikų1 vnt. raudonos saldžiosios paprikos1 vnt. poro druskos ir pipirų aliejaus kepti Porcijos: Ingredientai 300 g „Utenos mėsos“ bulienos nugarinės su kaulu, kiaušininių makaronų,10 g rozmarinų20 g sviesto10 g aitriųjų paprikų1 vnt....

Skaityti daugiau

Kepta antis, įdaryta grikiais, obuoliais ir citrusiniais vaisiais

Artėjant didžiosioms metų šventėms dalinamės išskirtiniu kalėdiniu receptu aukščiausios kokybės ančiai paruošti.   Kepta antis, įdaryta grikiais, obuoliais ir citrusiniais vaisiais Balsai: 3 Įvertinimas: 4.67 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Kepta antis, įdaryta grikiais, obuoliais ir citrusiniais vaisiais Balsai: 3 Įvertinimas: 4.67 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 6 Porcijos 6 Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 1 šviežio „Lapino puotos“ ančiuko500 g obuolių, apelsinų, mandarinų250 ml raudonojo vyno100 g nevirtų grikių druskos ir pipirų cinamono kadagių uogų kalendrų spanguolių rozmarinų kaukinių paukščių prieskonių Porcijos: Ingredientai 1 šviežio „Lapino puotos“ ančiuko500 g obuolių, apelsinų, mandarinų250 ml raudonojo vyno100...

Skaityti daugiau

Partneriai

Pin It on Pinterest