graikiško jogurto

Japoniški kopūstų blyneliai okonomiyaki

Japoniški kopūstų blyneliai okonomiyaki Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Asociatyvi nuotrauka rasta Pinterest Japoniški kopūstų blyneliai okonomiyaki Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Asociatyvi nuotrauka rasta Pinterest Porcijos Gaminimo laikas 4porcijos 30minučių Porcijos 4porcijos Gaminimo laikas 30minučių Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai Blyneliams3 vnt kiaušiniai400 g kopūstas10 g sojų padažo5 g sezamų aliejus40 g miltų druskos (pagal skonį) svogūnų laiškai (ryšulėlis)Padažui100 ml graikiško jogurto1 vnt česnako skiltelė druskos ir pipirų (pagal skonį) Porcijos: porcijos Ingredientai Blyneliams3 vnt kiaušiniai400 g kopūstas10 g sojų padažo5 g sezamų aliejus40 g miltų druskos...

Skaityti daugiau

Gražgarsčių, agurkų ir žirnelių ankščių salotos

Gražgarsčių, agurkų ir žirnelių ankščių salotos Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Šiam patiekalui pagaminti reikalingų ingredientų galite įsigyti „Rimi“ parduotuvėse. Gražgarsčių, agurkų ir žirnelių ankščių salotos Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Šiam patiekalui pagaminti reikalingų ingredientų galite įsigyti „Rimi“ parduotuvėse. Porcijos Gaminimo laikas 4-6asmenys 30minučių Porcijos 4-6asmenys Gaminimo laikas 30minučių Patiekalo tipas Salotos Ingredientai 2 vnt trumpavaisių agurkų40 g grąžgarsčių250 g cukrinių žirnelių1 vnt brokolis (jaunasis)50 g brokolių daigų,150 g mocarelos rutuliukų („Mini Mozzarella“)2 valg. šaukštai citrinos sulčių,6 valg. šaukštai alyvuogių aliejus200 g graikiško jogurto druskos ir...

Skaityti daugiau

Keptas baklažanas su miso padažu

Artūras Butkūnas   „Meat Steak House“ virtuvės šefo Artūro Butkūno pašaukimas yra griliaus patiekalai. Artūras yra įvaldęs japonų, prancūzų virtuvių subtilybes, tačiau geriausiai atsiskleidžia, kurdamas griliaus patiekalus. Keptas baklažanas su miso padažu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Keptas baklažanas su miso padažu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 4 Porcijos 4 Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai Miso padažui200 g tamsios miso pastos116 g mirino (ryžių vyno)64 g rudojo cukraus7 g sakės (ryžių degtinės)Trumų medui5 g trumų aliejaus100 g natūralaus medausKeptam baklažanui1/2 baklažano80 g miso padažo30 g rapsų aliejaus50...

Skaityti daugiau

Sūdyta silkė su lengvai rūkytu šamu, šviežiais obuoliais ir žaliąja citrina

Sūdyta silkė su lengvai rūkytu šamu, šviežiais obuoliais ir žaliąja citrina Pilną receptą ir gaminimo instrukcijas galite rasti žemiau esančiame aprašyme. Sūdyta silkė su lengvai rūkytu šamu, šviežiais obuoliais ir žaliąja citrina Balsai: 1 Įvertinimas: 1 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Sūdyta silkė su lengvai rūkytu šamu, šviežiais obuoliais ir žaliąja citrina Balsai: 1 Įvertinimas: 1 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 2 15minučių Porcijos 2 Gaminimo laikas 15minučių Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 100 g silkės100 g rūkyto šamosauja džiovintų slyvų100 g moliūgų sėklų žaliosios citrinos sulčių2 šaukštai graikiško jogurto1 ryšelis laiškinių...

Skaityti daugiau

Partneriai

Pin It on Pinterest