špinatų

Moliūgų lazanija

Moliūgų lazanija Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse Moliūgų lazanija Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse Porcijos Gaminimo laikas 4porcijos 1,5valandos Porcijos 4porcijos Gaminimo laikas 1,5valandos Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 2 vnt baltųjų svogūnų5 skiltelių česnako skiltelių,500 g rikotos200 ml 36% grietinėlės200 g sviesto1 vnt lazanijos lakštų mocarelos150 g špinatų1 vnt moliūgo druskos ir pipirų (pagal skonį) Parmesan cheese (šiek tiek) Šviežio šalavijo (šiek tiek) muskatų (šiek tiek) citrinos (šiek tiek) Porcijos: porcijos Ingredientai 2 vnt...

Skaityti daugiau

Tikka masala

Tikka masala Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse. Tikka masala Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse. Porcijos Gaminimo laikas 3porcijos 40minučių Porcijos 3porcijos Gaminimo laikas 40minučių Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 400 g konservuotų pomidorų savo sultyse (be odelės) (400 g skardinės pjaustytų pomidorų – pomidorų gabaliukai)4 vnt 4 vištienos krūtinėlių be odos200 g špinatų2 valg. šaukštai tikka masala prieskonių (prieskonių mišinys „Santa Maria Tikka Masala“)1 vnt geltonas svogūnas4 skiltelių česnako imbiero šaknies (nykščio dydžio imbiero)2 valg....

Skaityti daugiau

Avokadų ir bolivinių balandų salotos

Avokadų ir bolivinių balandų salotos Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse. Avokadų ir bolivinių balandų salotos Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse. Porcijos Gaminimo laikas 3porcijos 35minutės Porcijos 3porcijos Gaminimo laikas 35minutės Patiekalo tipas Salotos Ingredientai 480 ml vandens170 g bolivinių balandų kruopų (sėklų)80 g špinatų1 vnt agurkas4 vnt pomidorų2 vnt didelių ir prinokusių avokadų30 ml citrinos sulčių,4 valg. šaukštai alyvuogių aliejus druskos ir pipirų (pagal skonį) Porcijos: porcijos Ingredientai 480 ml vandens170 g bolivinių balandų kruopų...

Skaityti daugiau

Minestronė

Minestronė Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Šiam patiekalui pagaminti reikalingų ingredientų galite įsigyti „Rimi“ parduotuvėse. Minestronė Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Šiam patiekalui pagaminti reikalingų ingredientų galite įsigyti „Rimi“ parduotuvėse. Patiekalo tipas Sriuba Ingredientai 1 arb. šaukštelis kalendrų sėklų2 valg. šaukštai alyvogių aliejaus2 vnt česnako skiltelės1 vnt svogūnų1 vnt raudonos aitriosios paprikos1 vnt mažų porų1 vnt citrinos žievelės1 vnt plonai pjaustyto pankolio gumbo,1 vnt saliero stiebo250 g žaliųjų pupelių150 g ankštinių žirnių25 g svogūnų laiškų50 g špinatų (mažųjų)200 g smidrų (jaunų)150 g šaldytų žaliųjų žirnelių1 arb. šaukštelis...

Skaityti daugiau

Vištienos salotos su jogurto padažu

Vištienos salotos su jogurto padažu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Vištienos salotos su jogurto padažu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 2 20min Porcijos 2 Gaminimo laikas 20min Patiekalo tipas Salotos Ingredientai 300 g vištienos krūtinėlės50 g bolivinių balandų40 g špinatų200 g natūralaus jogurto50 g fetos sūrio2 v. š. alyvuogių aliejaus saujelė kedrinių pinijų1/2 a. š. maltų saldžiųjų paprikų žiupsnis druskos žiupsnelis rūkytos paprikos miltelių Porcijos: Ingredientai 300 g vištienos krūtinėlės50 g bolivinių balandų40 g špinatų200 g natūralaus jogurto50 g fetos sūrio2 v. š. alyvuogių...

Skaityti daugiau
  • 1
  • 2

Partneriai

Pin It on Pinterest