
Restorano „Belgai“ idėja – pristatyti geriausius belgų kulinarinius kūrinius ir tai, kuo garsūs belgai. Rafinuota prancūziškų patiekalų kokybė ir vokiškas dosnumas – būtent tokiomis savybėmis pasižymi belgiška virtuvė.
Restorano virtuvės receptai pasižymi netikėtais produktų deriniais, kuriuose būtinai išlaikomas unikalus skonis, o puikaus prieskonio jam suteikia belgų maisto gamyboje taip pamėgtas alus. Šalia puikaus maisto restorane galima ragauti unikalaus belgiško alaus. Keturios restorano „Belgai“ erdvės kuria skirtingą nuotaiką ir primena svarbius belgų kultūrai dalykus.

Prancūzija pasižymi ne tik gražia kalba, mada, bei elegancija, bet ir savo virtuve. Būtent prancūzišką virtuvę labiausiai mėgsta ir pripažinta visame pasaulyje. Tai yra netikėtini skonių ir prieskonių deriniai. Prancūzų virtuvė tai yra klasika ir mada. Ne veltui sakoma, kad nauja tai yra gerai pamiršta sena. Savo restorane mes norime neatsilikti nuo mados ir prisiminti žinomus, bet gal ir pamirštus skonius, kad trumpam jus galėtumėte pasinerti į nuostabų Prancūzijos skonių pasaulį.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Užkandis
Nicos salotos su tunu
Pagrindinis patiekalas
Antiena Confit su moliūgų–bulvių piure, spanguolių padažu bei kriauše marinuota vyne ir medumi
ARBA
Midijos su Provanso žolelėmis
Desertas
Pyragaitis Mille –Feuille su vanilinių kremu ir avietėmis
Pylimo g. 46 , Vilnius
Virtuvės šefė – Irina Tunkevičienė
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Rezervacijai:
+370 658 367 35
Degustacijų pateikimo laikas:
I – VI 17:00 – 22:00