„Beef Room“ yra modernus ir klasikos kupinas restoranas įsikūręs Hilton Garden Inn Vilnius City Centre viešbutyje, pasižymintis išskirtinės kokybės mėsa, sezoniniais ir vietiniais maisto ingredientais, bei unikaliais kokteiliais.
Kurdamas meniu Gastronomijos savaitei, įkvėpimo sėmiausi iš Lietuvos miškų bei vietinių ūkininkų tiekiamų šviežių produktų, – sako Virtuvės Šefas Aleksandras Košanskis.
Meniu patiekaluose atsispindi aukščiausios kokybės vietinė mėsa, rudens sezono suteikiamos daržovės bei miško grybai. Sezono spalvų paletę atspindės lėkštės turinys, o ir gamybai naudojamos pačios įvairiausios technologijos, nuo lėto kepimo žemoje temperatūroje iki molekulinės virtuvės.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Užkandis
Veršienos išpjovos riekelės „Vitello tonnato“
patiekiamas su keptais vyšniniais pomidorais, marinuotais svogūnais ir tuno padažas
Gomuriui atgaivinti
Agurkų – peletrūnų šerbetas
Pagrindinis patiekalas
Orkaitėje keptas otas “En Papillote”
patiekiamas su prancūzišku bulvių gratinu, smidrais ir citrininiu „Veloute” padažu
ARBA
Elnienos ir kukurūzinio viščiuko medalionas
patiekiamas su grilyje keptu baltuoju salieru, žiediniu romanesko kopūstu bei miško grybų “Demi-Glace” padažu
Desertas
Marsala vyne triškintos slyvos su naminės grietinėlės kremu, pekano riešutų trupiniais
patiekiamas su vaniliniais ledais
Gedimino pr. 44 B, Vilnius
Virtuvės šefas – Aleksandras Košanskis
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Rezervacijai:
+370 5 229 9420
Degustacijų pateikimo laikas:
I – VII 18:00 – 22:00