„Beef Room“ yra modernus ir klasikos kupinas restoranas įsikūręs Hilton Garden Inn Vilnius City Centre viešbutyje, pasižymintis išskirtinės kokybės mėsa, sezoniniais ir vietiniais maisto ingredientais, bei unikaliais kokteiliais.

Kurdamas meniu Gastronomijos savaitei, įkvėpimo sėmiausi iš Lietuvos miškų bei vietinių ūkininkų tiekiamų šviežių produktų, – sako Virtuvės Šefas Aleksandras Košanskis.

Meniu patiekaluose atsispindi aukščiausios kokybės vietinė mėsa, rudens sezono suteikiamos daržovės bei miško grybai. Sezono spalvų paletę atspindės lėkštės turinys, o ir gamybai naudojamos pačios įvairiausios technologijos, nuo lėto kepimo žemoje temperatūroje iki molekulinės virtuvės.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur

Užkandis

Veršienos išpjovos riekelės „Vitello tonnato“

patiekiamas su keptais vyšniniais pomidorais, marinuotais svogūnais ir tuno padažas

Gomuriui atgaivinti

Agurkų – peletrūnų šerbetas

Pagrindinis patiekalas

Orkaitėje keptas otas “En Papillote”

patiekiamas su prancūzišku bulvių gratinu, smidrais ir citrininiu „Veloute” padažu

ARBA

Elnienos ir kukurūzinio viščiuko medalionas

patiekiamas su grilyje keptu baltuoju salieru, žiediniu romanesko kopūstu bei miško grybų “Demi-Glace” padažu

Desertas

Marsala vyne triškintos slyvos su naminės grietinėlės kremu, pekano riešutų trupiniais

patiekiamas su  vaniliniais ledais

Gedimino pr. 44 B, Vilnius

Virtuvės šefas – Aleksandras Košanskis

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur

Rezervacijai:

+370 5 229 9420

beefroom@hgivilnius.com

www.facebook.com

Degustacijų pateikimo laikas:

I – VII 18:00 – 22:00