Ideologija – supažindinti lankytojus su vokiškos virtuvės ir vyndarystės subtilybėmis. Virtuvė – įvairių Vokietijos regionų. Kryptis – pietūs, vakarienės.
Restorano Bunte Gans šefas Vytautas Kazlauskas, inspiruotas serialo „Sisi“ filmavimo Vilniuje, nusprendė sukurti meniu, su užuomina į Austro-Vengrijos laikotarpio kulinarines tradicijas. Austrijos virtuvė nėra pakankamai žinoma Lietuvoje, ji kažkiek sietina su Vengrija. Kadangi Vengrija garsėja žąsų auginimu, buvo nuspręsta pasiūlyti retai Lietuvoje naudojamos žąsienos patiekalus, juolab, kad restorano pavadinimas yra Bunte Gans (Marga žąsis).
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
Užkandis
Foie Gras su vaisių duonele
IR
Rūkytų upėtakių tartaras su karamelizuotais burokėliais ir krienų majonezu
Pagrindinis patiekalas
Žąsienos kepsnys su kaštainiais, abrikosais ir slyvomis, mangų padažu ir saldžiųjų bulvių muslinu
Desertas
Austriškas šokoladinis tortas
Aušros vartų g. 11, Vilnius
Virtuvės šefas – Vytautas Kazlauskas
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
Rezervacijai:
+370 678 83 211
Degustacijų pateikimo laikas:
I – VII 15:00 – 22:00