Ideologija –  supažindinti lankytojus su vokiškos virtuvės ir vyndarystės subtilybėmis. Virtuvė –  įvairių Vokietijos regionų. Kryptis – pietūs, vakarienės.

Restorano Bunte Gans šefas Vytautas Kazlauskas, inspiruotas serialo „Sisi“ filmavimo Vilniuje, nusprendė sukurti meniu, su užuomina į Austro-Vengrijos laikotarpio kulinarines tradicijas. Austrijos virtuvė nėra pakankamai žinoma Lietuvoje, ji kažkiek sietina su Vengrija. Kadangi Vengrija garsėja žąsų auginimu, buvo nuspręsta pasiūlyti retai Lietuvoje naudojamos žąsienos patiekalus, juolab, kad restorano pavadinimas yra Bunte Gans (Marga žąsis).

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur

Užkandis

Foie Gras su vaisių duonele

IR

Rūkytų upėtakių tartaras su karamelizuotais burokėliais ir krienų majonezu

Pagrindinis patiekalas

Žąsienos kepsnys su kaštainiais, abrikosais ir slyvomis, mangų padažu ir saldžiųjų bulvių muslinu

Desertas

Austriškas šokoladinis tortas

Aušros vartų g. 11, Vilnius

Virtuvės šefas – Vytautas Kazlauskas

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur

Rezervacijai:

+370 678 83 211

info@buntegans.lt

www.facebook.com

Degustacijų pateikimo laikas:

I – VII 15:00 – 22:00