Skrydis iki Paryžiaus dar niekada nebuvo toks trumpas, bet net šviesų mieste nėra tokios vietos, kur meilės jausmas patiekiamas tiesiog ant lėkštutės…
„Sugamour“ – tai desertinė-butikas, restoranas, kurio gaminami desertai, gali būti lyginami su juvelyriniais dirbiniais, apsuptais iki smulkmenų apgalvotų detalių: dangiškų servetėlių, manieringų įrankių, aksominių krėslų, sustojusio laiko ir jaukios šviesos.
Tai – vieta, kur vitrinas keičia produktų sezoniškumas, vėlyvųjų pusryčių šaukštų skambinimas ir prancūziškos gastronomijos įkvėpti patiekalai.
Lietuvos valstybę XI – XIII a. sukūrė lietuvių genties žmonės, gyvenę toli nuo jūros, bet ežerų ir miškų turtingame krašte. Kuriantis valstybei kažkada buvę kaimų vyresnieji ar genčių vadai tapo Lietuvos vadovais, o jų protėvių valgymo pomėgiai klojo pagrindus lietuviškai gastronomijai. Istorinė lietuviškoji virtuvės tradicija išsiskiria „Laukinio maisto“ – uogų, grybų, laukinių gyvūnų medžiokle ir iš jų kuriamų patiekalų receptais. Norime jus supažindinti su etnografiniais receptais, naudojant tų laikų produktus, bet gaminant jau pritaikant šių laikų technologijas ir gaminimo būdus.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Užkandis
Vištienos kepenėlių paštetas su macarons sausainių puselėmis
Sriuba
Voveraičių sriuba su ravioliu, įdarytu rikotos kremu su trumais
Pagrindinis patiekalas
Elnienos kepsnys su bulvių piurė, keptais baravykais, raudonojo vyno ir spanguolių padažu
Desertas
Braškinis sūrio pyragas
Gėrimas
Raudonas vynas Les Jamelles Cabernet Sauvignon 150 ml
Vokiečių g. 11, Vilnius
Virtuvės šefė – Jolanta Beliajava
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Rezervacijai:
+370 686 19995
Degustacijų pateikimo laikas:
I 7:30 – 23:00
II – VI 7:30 – 00:00
VII 7:30 – 23:00