Restorano ideologija – kad svečiai, atvykę į restoraną pasijustų, lyg šiltoje saulėtoje Portugalijoje. Portugalijos skonių inspiruota virtuvė. Pagrindinė restorano kryptis – pietūs ir vakarienės.
Galo do Porto šefai Mindaugas Burnys ir Rimas Gaidelis nusprendė pažvelgti į Portugalijos virtuvę kitu kampu, tai yra perteikti arabų virtuvių įtaką Portugalijos virtuvei. Istorija susiklostė taip, kad Portugalija iki trylikto amžiaus pabaigos buvo užkariauta maurų.
Maurai įnešė daug kulinarinių naujovių: prieskonių, avinžirnių, daržovių, mėsos ir žuvies kepimo receptų.
Galo do Porto komanda pabandys parodyti, kaip galėtų atrodyti portugališki patiekalai maurų laikotarpio metu.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
Užkandis
Duonelė su Zaalouk užtepėle
IR
Aštuonkojų tartaras
Pagrindinis patiekalas
Avienos medalionai su mėtų jogurtu ir rūkytų bulvių koše
Desertas
Ananasų makadamijų pyragas su citrinine maskarponės glazūra.
Aušros vartų g. 11, Vilnius
Virtuvės šefas – Mindaugas Burnys
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
Rezervacijai:
+370 686 18 317
reservations.galodoporto@gmail.com
Degustacijų pateikimo laikas:
I – VII 12:30 – 22:00