Restorano ideologija – kad svečiai, atvykę į restoraną pasijustų, lyg šiltoje saulėtoje Portugalijoje. Portugalijos skonių inspiruota virtuvė. Pagrindinė restorano kryptis – pietūs ir vakarienės.

Galo do Porto šefai Mindaugas Burnys ir Rimas Gaidelis nusprendė pažvelgti į Portugalijos virtuvę kitu kampu, tai yra perteikti arabų virtuvių įtaką Portugalijos virtuvei. Istorija susiklostė taip, kad Portugalija iki trylikto amžiaus pabaigos buvo užkariauta maurų.

Maurai įnešė daug kulinarinių naujovių: prieskonių, avinžirnių, daržovių, mėsos ir žuvies kepimo receptų.

Galo do Porto komanda pabandys parodyti, kaip galėtų atrodyti portugališki patiekalai maurų laikotarpio metu.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur

Užkandis

Duonelė su Zaalouk užtepėle

IR

Aštuonkojų tartaras

Pagrindinis patiekalas

Avienos medalionai su mėtų jogurtu ir rūkytų bulvių koše

Desertas

Ananasų makadamijų pyragas su citrinine maskarponės glazūra.

Aušros vartų g. 11, Vilnius

Virtuvės šefas – Mindaugas Burnys

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur

Rezervacijai:

+370 686 18 317

reservations.galodoporto@gmail.com

www.facebook.com

Degustacijų pateikimo laikas:

I – VII 12:30 – 22:00