Narutis yra europietiškos virtuvės restoranas, kurio daugumą patiekalų yra pagaminti iš Lietuvoje išaugintų produktų. 40 vietų restorane su langais į pagrindinę Senamiesčio gatvę – elegantiškos bordo ir imbiero spalvos, XVIII a. freskos ir unikalūs paveikslai. Dėmesingas aptarnavimas sukuria komforto atmosferą verslo pietums, pasimatymui ar gurmaniškai vakarienei su draugais.
Maistas yra viskas, kas mes esame. Tai mūsų jausmai, mūsų asmeninės istorijos, mūsų paveldo pratęsimas. Receptai neturi sielos, mes juos įkvėpiname.
Tik profesionalumu, pagarba produktui, kokybe bei estetika mūsų restorano virtuvės komanda vadovaujasi tam, kad išraiškingi skoniai atsispindėtų mūsų restorano lėkštėse.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
Šefo komplimentas
Moliūgų duonelė, mėtų sviestas
Sriuba
Kreminė langustų sultinio sriuba su rūkyta sviestažuve, imbieru ir keptu moliūgu
Užkandis
Moliūgų Gnocchi sūriame obuolių padaže, su žemės riešutais ir marinuotais žaliais obuoliais
Pagrindinis patiekalas
Veršienos išpjova su savojos kopūsto balandėliu, degintų baltųjų svogūnų kremu, laukiniais brokoliais, dūminiu demiglaze padažu
Desertas
Šokoladine sfera, vyšnių konjako ledai, balto šokolado mousse
Pilies g. 24, Vilnius
Virtuvės šefas – Deividas Abramenka
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
Rezervacijai:
+370 687 14 163
Degustacijų pateikimo laikas:
I – VII 11:00 – 22:00