Narutis yra europietiškos virtuvės restoranas, kurio daugumą patiekalų yra pagaminti iš Lietuvoje išaugintų produktų. 40 vietų restorane su langais į pagrindinę Senamiesčio gatvę – elegantiškos bordo ir imbiero spalvos, XVIII a. freskos ir unikalūs paveikslai. Dėmesingas aptarnavimas sukuria komforto atmosferą verslo pietums, pasimatymui ar gurmaniškai vakarienei su draugais.

Maistas yra viskas, kas mes esame. Tai mūsų jausmai, mūsų asmeninės istorijos, mūsų paveldo pratęsimas. Receptai neturi sielos, mes juos įkvėpiname.

Tik profesionalumu, pagarba produktui, kokybe bei estetika mūsų restorano virtuvės komanda vadovaujasi tam, kad išraiškingi skoniai atsispindėtų mūsų restorano lėkštėse.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur

Šefo komplimentas

Moliūgų duonelė, mėtų sviestas

Sriuba

Kreminė langustų sultinio sriuba su rūkyta sviestažuve, imbieru ir keptu moliūgu

Užkandis 

Moliūgų Gnocchi sūriame obuolių padaže, su žemės riešutais ir marinuotais žaliais obuoliais

Pagrindinis patiekalas

Veršienos išpjova su savojos kopūsto balandėliu, degintų baltųjų svogūnų kremu, laukiniais brokoliais, dūminiu demiglaze padažu

Desertas 

Šokoladine sfera, vyšnių konjako ledai, balto šokolado mousse

Pilies g. 24, Vilnius

Virtuvės šefas – Deividas Abramenka

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur

Rezervacijai:

+370 687 14 163

restaurant@narutis.com

www.narutis.com

Degustacijų pateikimo laikas:

I – VII 11:00 – 22:00