„Red Brick” degustacinis meniu yra ypatingas tuo, jog didžioji dalis ingredientų yra užauginti Red Brick restorano žemėse esančiame Farmers Circle bei aplinkiuose ūkiuose ir miškuose. Besikeičiantys metų laikai lemia ir restorano meniu sezoniškumą, todėl šiuo, rudens sezono metu, į meniu įtraukiame tokias rudens gėrybes kaip grybai, obuoliai, burokėliai.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
Šefo komplimentas
Chawanmushi su antiena
Užkandis
Upėtakis ir brandinta jautiena
Jautiena, svogūnai ir grybai
Pagrindinis patiekalas
Jūros velniai, graikiniai riešutai, žiediniai kopūstai, miso
IR
Antis, bulvės ir šaltalankiai
Desertas
Žirgyno g.1, Radiškis
Virtuvės šefas – Arnór Bjarkason
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
Rezervacijai:
+370 640 26820
Degustacijų pateikimo laikas:
IV – VII 18:00 – 22:00