Restoranas, įkurtas dviejų ilgamečių kolegų, pasižymi aukšta kokybe, tikslumu bei ypatingu dėmesiu detalėms. Visa tai atsispindi specialiai kas mėnesį rengiamuose degustaciniuose vakaruose bei ale cart meniu kuris dinamiškai keičiasi priklausomai nuo sezoniškumo. Per 2.5 metų restoranas tvirtai įsitvirtino Vilniaus restoranų spektre, savo svečiams skirdamas ypatingą dėmesį ir džiugindamas juos pastoviu kokybės išlaikymu.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
Šefo komplimentas
Naminės spurgytės įdarytos River Town vištienos kepenėlių pate
Užkandis
Kaimiškas, brandintos jautienos išpjovos tartaras, patiekiamas su Lietuviškais sūdytais lašinukais, marinuotu agurkėliu ir fondant stiliaus bulvėmis
Pagrindinis patiekalas
Brandinta Lietuviška elniena su perlinių kruopų „rissoto“ pagardintu moliūgu, patiekiama su šviežiai marinuotomis sezoninėmis daržovėmis
Desertas
River Town medaus pyragas su šviežiomis uogomis
Olimpiečių g. 1, Vilnius
Virtuvės šefai – Darius Miciulevičius ir Šarūnas Marčiulaitis
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
Rezervacijai:
+370 645 76757
Degustacijų pateikimo laikas:
II – VI 18:00 – 22:00