Restoranas, įkurtas dviejų ilgamečių kolegų, pasižymi aukšta kokybe, tikslumu bei ypatingu dėmesiu detalėms. Visa tai atsispindi specialiai kas mėnesį rengiamuose degustaciniuose vakaruose bei ale cart meniu kuris dinamiškai keičiasi priklausomai nuo sezoniškumo. Per 2.5 metų restoranas tvirtai įsitvirtino Vilniaus restoranų spektre, savo svečiams skirdamas ypatingą dėmesį ir džiugindamas juos pastoviu kokybės išlaikymu.

Pagrindinis patiekalas – Brandinta Lietuviška elniena yra tikras atspindys senovės Lietuvos, bajorų meniu. Ši elniena yra ilgo darbo rezultatas kuris užsimezgė tarp “River Town” restorano šefų ir ilgamečio medžiotojo kuris pats asmeniškai atrenka ir paruošia produkciją šiam restoranui.
Ši elniena, yra unikali tuo, jog brandinama 3 savaites ir tada dar savaitę marinuojama su specialiu tik virtuvės šefams žinomu receptu, kuriame yra visi prieskoniai kurie labai maloniai „žaidžia“ su žvėriena, kardamono uogos, čiobrelis ir kt.
Garnyrai patiekiami prie šio patiekalo žavi savo paprastumu, tačiau restorano šefai Darius ir Šarūnas visą savo karjerą žmonėms iš pažiūros paprastus produktų derinius, sugeba patiekti labai skaniai, jog atrodo tai prabangos verti ingridientai.
Moliūgas naudojamas šiame patiekale yra atkeliavęs taipogi tiesiai iš Lietuvos ūkininkų. Plėtojant tvarumo ir zero waste judėjimą arba kitaip sakant kur sunaudoti lauktuves kurias prikrauna tėvai kai juos aplankai.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur

Šefo komplimentas

Naminės spurgytės įdarytos River Town vištienos kepenėlių pate

Užkandis

Kaimiškas, brandintos jautienos išpjovos tartaras, patiekiamas su Lietuviškais sūdytais lašinukais,  marinuotu agurkėliu ir fondant stiliaus bulvėmis

Pagrindinis patiekalas

Brandinta Lietuviška elniena su perlinių kruopų „rissoto“ pagardintu moliūgu, patiekiama su šviežiai  marinuotomis sezoninėmis daržovėmis

Desertas

River Town medaus pyragas su šviežiomis uogomis

 

Olimpiečių g. 1, Vilnius

Virtuvės šefai – Darius Miciulevičius ir Šarūnas Marčiulaitis

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur

Rezervacijai:

+370 645 76757

river@town.lt

www.facebook.com

Degustacijų pateikimo laikas:

II – VI 18:00 – 22:00