Svetainė-baras „Veranda“ –  vieta, kurioje nuolat kuriama Žvėryno istorija.

Vieta, kurioje įsikūrusi svetainė-baras „Veranda“, turi savo istoriją, prasidedančią 1901 m., kai rašytiniuose šaltiniuose buvo užfiksuotas faktas, jog čia buvo pirklio V.Martinsono kontora. 2005 m. šioje vietoje duris atvėrė svetainė-baras „Veranda“, atvertusi naują puslapį čia esančio namo ir viso dabartinio Žvėryno, jo gyventojų bei svečių bendravimo bei ragavimo istorijoje.

Svetainės-baro „Veranda“ virtuvėje pirmenybė teikiama natūraliems maisto produktams, sezoninės daržovės užsakomos iš lietuviškų ūkių. Natūralumas, šviežumas, kulinarinė improvizacija – visa tai patiekiame kasdien.

Paragaukite, kad norėtumėte sugrįžti dar kartą – naujiems atradimams.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur

Šefo komplimentas

Naminė grūdų duona su sūdytu sviestu,
pagardintu kanapėmis ir rūkytos šoninės traškučiu

Užkandis

Sviestinis krepšelis su lietuviškų baravykų paštetu bei karamelizuota anties širdele, pagardinta degintu konjaku

Pagrindinis patiekalas

Veršiena su žieminių bulvių tyre,
sūdytais agurkais ir smidrais su krapais, krosnyje keptais burokėliais,
pagardinta prieskoninių žolelių aliejumi su čili pipiru

Desertas

Juodojo šokolado kremas su prieskoniniu meduoliu,
pagardintas laukinėmis vyšniomis ir varškės sūrio kremu su aguonomis
bei lazdyno riešutų griliažu

Kęstučio g. 39, Vilnius

Patiekalus ruošia –  „Verandos“ virtuvės kūrybinė komanda

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur

Rezervacijai:

+370 5 2730107

rezervacija@veranda.lt

www.veranda.lt 

www.facebook.com

Degustacijų pateikimo laikas:

IV – VII 14:00 – 21:00