Želvė Village & SPA restoranas – tai vieta, kurioje vertinama kokybė, istorija bei unikalios žmonių patirtys. Restoranas, kuris yra įsikūręs Želvė Village & SPA teritorijoje sujungia šios vietos, istorijos, jaukaus maisto tradicijas bei sodybos bendraįkūrėjo, virtuvės šefo, Martyn Meid ir Želvės virtuvės vadovo, Vlad Zajac, gyvenimo patirtis.
Abu virtuvės šefai ilgus metus praleido gyvendami bei gamindami užsienyje, tad sukauptą pasaulinės virtuvės patirtį bei kultūrų, skonių įvairovę perteikiame restorano valgiaraštyje. Kaip ir visas kompleksas, restorano meniu yra toks, koks yra kasdienis žmonių gyvenimas – su naujų skonių pažinimu, pagarba protėvių tradicijoms. Želvė Village & SPA restoranas nenaudoja ne natūralių ingredientų ar pirktinės duonos, padažų. Viską, ką tiekia nuo ryto iki vakaro kruopščiai ir su meile paruošia savo restorano virtuvėje.
Želvė Village & SPA virtuvės komandos sukurtoje specialioje degustacinėje vakarienėje atsispindi komandos asmeninė gyvenimo istorija – virtuvės šefo, Vlad Zajac, gyvenimas ir kelionės užsienyje, surinkta kitų kultūrų prieskonių puokštė bei dabar jau nurimęs ir įsivyravęs gyvenimas keturių metų laikų Lietuvoje, ypatingai nyktančiame Želvės kaime, Kretingos rajone.
Atvykus į Želvę, dėl šimtamečių eglių apsupties jautiesi lyg visiškai privačioje gamtos oazėje, kuri čia, tarsi, kalba su tavimi asmeniškai. Nosį kuteną šviežių grybų, nupjautos žolės, švaros kvapas, o aplink rastos ir užsiaugintos gėrybės, kurios leidžia iš jų paruošti bent jau 50 procentų visos mini, įvadinės, trijų patiekalų degustacijos. Želvė Village & SPA restorano degustacija nevaidina spektaklio, ji, kaip gyvenimas – išjausta, išlaukta, išragauta. Kviečiame ragauti drauge ir Jus.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur
Užkandis
Želvės „cibulinė,“ silpnai sūdyta silkė, svogūnų laiškai, keptos bulvės, acto gelis
Pagrindinis patiekalas
24 valandas lėtai troškinti paršelio žandai, pakepinti rauginti kopūstai, sviestinė bulvių piurė
Desertas
Užpiltinėje karamelizuotos vyšnios, vaniliniai ledai, jogurto pudra
Želvių g. 119, Želviai, Kretingos raj.
Virtuvės šefas – Vlad Zajac
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur
Rezervacijai:
+370 460 20420
Degustacijų pateikimo laikas:
IV – V 11:00 – 22:00
VI 9:00 – 22:00
VII 9:00 – 20:00