Žurnalą galima įsigyti didžiuosiuose prekybos centruose ir spaudos kioskuose visoje Lietuvoje.

Kaip ir kaskart, ruošdami naują žurnalo „Geras skonis“ numerį, ieškome išskirtinių asmenybių bei mūsų skaitytojo vertų naujienų ir išrinkę įdomiausias jas aprašome. Versdami puslapį po puslapio rasite  patarimų, ką ir kaip pasigaminti namuose, o rubrikoje „Geras skonis“ rekomenduoja“ pateikiame mūsų atrinktas vietas, kurias kviečiame aplankyti šią vasarą ir pasimėgauti čia kuriamu stalo menu.

Savo kelionę pradedame Vilniuje, atsinaujinusiame restorane „St. Valentino“. Šis itališkos virtuvės restoranas per 26 metus tapo ištikimų svečių namais, kur kiekvienas apsilankymas – tarsi grįžimas pas senus bičiulius. Kita mūsų rekomendacija sostinėje – restoranas „Meating Room“: čia verda gyvenimas ir vilioja geras maistas. Šio restorano komanda koja kojon žengia su savo lankytojais: vasarą daug lietuvių lekia į pajūrį, tad jau nuo balandžio juos Kunigiškėse pasitinka ir jaunėlis „Meating Room“ brolis „Meating Room by the Sea“. Na, o „Imperial“, žinomas kaip klasikinės haute cuisine virtuvės restoranas, vasarą kviečia mėgautis patiekalais iš dviejų naujų ypatingų degustacinių meniu. Vienas jų skirtas bajorų virtuvei, kitas įkvėptas didikų vaišių. Abu meniu kviečia leistis į skonio kupiną kelionę, kurioje susipina istorinis paveldas ir šiuolaikinė kulinarinė kūryba.

Viešėdami Trakuose, būtinai užsukite į „Apvalaus stalo klubą“. Jis vienas pirmųjų Lietuvoje diktuoja pasaulines tendencijas, derindamas gurmanišką maistą ir ilgaamžiškumo principus: čia svečiai kviečiami mėgautis ne tik skaniu, bet ir sveikatinančiu maistu.

Kaunui šiame numeryje atstovauja restoranas „Park Avenue“. Jo lauko terasoje, kuri vasarą tampa jaukia lounge zona ir sutemus nušvinta romantiškomis lemputėmis, galima sėdėti net iki 2-os nakties. Juk vasaros vakarai ilgi, naktys šiltos.

Savo kelionę užbaigiame pajūryje. Restoranas „Palanga“, įsikūręs viešbutyje „Palanga Life Balance SPA“, vasaros sezoną pasitinka su išskirtiniu nauju meniu, kurį kūrė Italijos ir Lietuvos virtuvių dermę įkūnijantys meistrai. Tai daugiau nei patiekalai – tai kulinarinis pasakojimas, gimstantis iš sezoniškumo, estetikos ir pagarbos produktui.

 

Atradimų vasaros linkinti „Gero skonio“ komanda